Szerintetek melyik a legrosszabb, és a legjobb pékség Budapesten?
Legrosszabb az összes arab szar, kb két percig friss.
Ami viszont jó az a Lipóti valamint a Cserpes.
szerintem a legrosszabb pont a lipoti es a cserepes
naluk rosszabbat nehez talalni
legjobb a jegbufe a vaci utcaban
Az albán pékségeket egyértelműen a nyitva tartásuk teszi vonzóvá, hisz minden nap nyitva vannak hajnaltól estig.
Szerintem a Lipóti irreálisan túl van árazva: sosem értettem, hogy állhat sor egy olyan helyen, ahol gyakorlatilag minden drágább, mint másütt.
A kérdésre válaszolva, szerintem a legjobb a Lehel piacon van. A Váci úti bejárati oldallal teljesen átellenben (az árusok standjait képző középső területen túl) a tejes bolt mellett van egy pékség (azon a részen ez az egy van) - na ott mindig friss, és olcsó minden.
Van az örsön az a 180 forintos. Én ott szeretem a kakaós csigát és a pizzás tekercset. Mást még nem kóstoltam. De finom, ropog, jó csokis és nagy ahhoz képest, hogy csak 180 forint. A lipóti meg a princess sztem túl van árazva.
(csóró diák/16)
szerintem a Mlinar nagyon jó :D
egyébként én eredetileg győri vagyok, és itt a lipóti úgymond helyinek számít de itt nem igazán értjük miért van mindenki úgy elájulva tőle... ha erre jártok akkor Pedró vagy Harnyas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!