Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Magyarországon miért nincs...

Magyarországon miért nincs kaufland?

Figyelt kérdés

ma 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Mert van elég sok másik, mert nincs rá igény MO-on, mert a Kauflandnak nem éri meg
ma 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, hogy nem éri meg nekik, mert már így is túl nagy a konkurencia. Én sajnálom, mert jó dolgokat árulnak németországban a kauflandban és van ami csak ott kapható és szeretem.
ma 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Viszont szállítanak itthonra is.
ma 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Aki közel lakik a román határhoz, az át tud menni vásárolni, sok magyar rendszámos autót látok a Lidlnél és a Kauflandnál is.
ma 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem első sorban háztartási gépeket, ruhát, luxus cikkeket (kávé, parfüm, alkohol), sportszert és lakberendezést árulnak.

Szerintem nincs rá fizetőképes kereslet, illetve telítve van a piac.

Vagy tervezik, de eddig valamiért nem? Mert románoknál, szlovákoknál, horvátoknál, cseheknél már van, szóval fura nekem is. Talán politikai okok miatt nem tudnak megegyezni, vagy valami más cégnek monopóliuma van?

ma 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!