1/12 anonim 

válasza:

Mert van elég sok másik, mert nincs rá igény MO-on, mert a Kauflandnak nem éri meg
2/12 anonim 

válasza:

Gyanítom, hogy nem éri meg nekik, mert már így is túl nagy a konkurencia. Én sajnálom, mert jó dolgokat árulnak németországban a kauflandban és van ami csak ott kapható és szeretem.
4/12 anonim 

válasza:

Aki közel lakik a román határhoz, az át tud menni vásárolni, sok magyar rendszámos autót látok a Lidlnél és a Kauflandnál is.
5/12 anonim 

válasza:

Ahogy nézem első sorban háztartási gépeket, ruhát, luxus cikkeket (kávé, parfüm, alkohol), sportszert és lakberendezést árulnak.
Szerintem nincs rá fizetőképes kereslet, illetve telítve van a piac.
Vagy tervezik, de eddig valamiért nem? Mert románoknál, szlovákoknál, horvátoknál, cseheknél már van, szóval fura nekem is. Talán politikai okok miatt nem tudnak megegyezni, vagy valami más cégnek monopóliuma van?
7/12 anonim 

válasza:

Nem engedte be a kormány valószínű de Pl Billa sincs.
A Kaufland árul egyébként mindent,szerszámot konyhai felszereléseket is.
8/12 anonim 

válasza:

Mert úgy gondolják, hogy nem éri meg, túl sokan vannak már. Túl kicsi ez az ország ahhoz, hogy minden üzletlánc jelen legyen.
9/12 anonim 

válasza:

#7 Billa volt a 90-es években. Aztán eltűnt. Mi se mentünk oda soha, szóval valószínűleg a gyér forgalom miatt.
10/12 anonim 

válasza:

A Kaufland hipermarket lánc diszkont változata a Lidl. Tehát maga a tulajdonos cég jelen van Magyarországon, gondolom egyelőre nem látnak benne többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!