A LIDL-ben a mennyi kedvezmènyt kapok ha van lidl-s aplikàciòm a telefonon ?
Mindig megkèrdezik a kasszànàl, mondom hogy nincs , erre minding azt mondjàk hogy pedig így tudnèk spòròlni, meg hasonlòk...
Van egy ismerősöm aki ott szokott vàsàrolni hetente ott hagy 30-40 ezret , mutatta az aplikàciòjàt legutobbi 38 ezres vàsàrlàsnàl kapott 300 forintos rizses pudingot ingyen.. akkor ennek mi èrtelmi ???
Nem minden termékre van nyilván de van amikor csak kartyára jár a kedvezmény.
Plusz elköltött pénz után jár ajándék is.
15-50-75-125 ezer után havonta.
Ha egy hónapban vásárolsz 120ezerért akkor kapsz egy 5%-os végösszegi kupont, amit 20eft feletti vásárlás esetén lehet beváltani. Mindig van pár termékre kupon, de ez nem követi úgy, mint a tesco pl, szóval én pl iszonyatosan ritkán tudom felhasználni.
Nekem annyiban jó az alkalmazás, hogy van digitális nyugta amit bármikor vissza tudok nézni
Arra jó mint bármilyen bolti alkalmazás/törzskárya.
Akciósan tudsz vásárolni alkalomadtán.
Én legutóbb a kedven karamellás protein pudingomból vettem hatot, kettőt fizet hármat vihet akcióban.
Most, hogy nézem a kedvenc salátakeverékemre amit majdnem mindennap eszek 30%-os kupon van éppen.
Amit nem veszek meg egyébként, azt olyankor sem veszem meg ha akciós.
Hol van itt a szemfényvesztés?
Nézd végig az akciós újságot, egy csomó dologra van olyan akció, ami csak applikációval érvényesíthető.
Oké, hogy a legtöbb ilyen dologra nincs szükséged, de azért van olyasmi is, amire igen.
(Plasztikkártyát használnék, ha csak át kellene adni, mint a Pennyben, de applikációval nem akarok szórakozni.)
Ezek kamu dolgok. Kapsz hamarosan lejáró pudingot, amit amúgy sosem vennél meg.
Ha kártyát váltasz ki, kapsz 1-2 pontot. Nekik arra jó, hogy követni tudják , miből milyen a kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!