Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A LIDL-ben a mennyi kedvezmèny...

A LIDL-ben a mennyi kedvezmènyt kapok ha van lidl-s aplikàciòm a telefonon ?

Figyelt kérdés

Mindig megkèrdezik a kasszànàl, mondom hogy nincs , erre minding azt mondjàk hogy pedig így tudnèk spòròlni, meg hasonlòk...

Van egy ismerősöm aki ott szokott vàsàrolni hetente ott hagy 30-40 ezret , mutatta az aplikàciòjàt legutobbi 38 ezres vàsàrlàsnàl kapott 300 forintos rizses pudingot ingyen.. akkor ennek mi èrtelmi ???

jan. 28. 07:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos termékekre vannak kuponok, amit érvényesíteni tudsz, és időnként kapsz ingyen terméket is.
jan. 28. 08:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden termékre van nyilván de van amikor csak kartyára jár a kedvezmény.

Plusz elköltött pénz után jár ajándék is.

15-50-75-125 ezer után havonta.

jan. 28. 08:08
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Sok értelme nincs. Van jópár kuponod, amivel egyes termékeket olcsóbban vásárolhatsz meg, de minek, ha nincs rá szükséged. Illetve kapsz néha egy-egy ajándék kupont, ha elérsz bizonyos értékhatárt és akkor valóban kaphatsz ingyen némi apróságot. Szerintem szemfényvesztés az egész.
jan. 28. 08:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy hónapban vásárolsz 120ezerért akkor kapsz egy 5%-os végösszegi kupont, amit 20eft feletti vásárlás esetén lehet beváltani. Mindig van pár termékre kupon, de ez nem követi úgy, mint a tesco pl, szóval én pl iszonyatosan ritkán tudom felhasználni.

Nekem annyiban jó az alkalmazás, hogy van digitális nyugta amit bármikor vissza tudok nézni

jan. 28. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Arra jó mint bármilyen bolti alkalmazás/törzskárya.

Akciósan tudsz vásárolni alkalomadtán.

Én legutóbb a kedven karamellás protein pudingomból vettem hatot, kettőt fizet hármat vihet akcióban.

Most, hogy nézem a kedvenc salátakeverékemre amit majdnem mindennap eszek 30%-os kupon van éppen.

Amit nem veszek meg egyébként, azt olyankor sem veszem meg ha akciós.

Hol van itt a szemfényvesztés?

jan. 28. 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Januárban 3 ingyen termékem is volt, sok minden applikációval olcsóbb. Tavaly vettem 3000-ért egy nadrágot, később kaptam egy kupont, amivel csak 2000 forint volt, így vettem még egyet, mert kényelmes és így van csere darabom is.
jan. 28. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha hó végén elérsz bizonyos értékhatárokat, annak kb. 1% értékben választhatsz 3 ajándék közül. Pl. 50 ezer ... 500 Ft körül.
jan. 28. 18:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,
jan. 29. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Nézd végig az akciós újságot, egy csomó dologra van olyan akció, ami csak applikációval érvényesíthető.

Oké, hogy a legtöbb ilyen dologra nincs szükséged, de azért van olyasmi is, amire igen.

(Plasztikkártyát használnék, ha csak át kellene adni, mint a Pennyben, de applikációval nem akarok szórakozni.)

febr. 2. 10:04
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

Ezek kamu dolgok. Kapsz hamarosan lejáró pudingot, amit amúgy sosem vennél meg.

Ha kártyát váltasz ki, kapsz 1-2 pontot. Nekik arra jó, hogy követni tudják , miből milyen a kereslet.

febr. 3. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!