LIDL+ applikáció, nektek is lement a havi költési határ a maximális kedvezményhez?
Múlt hónap közepén jelent meg a sajtóban, hogy a LIDL+ applikációban a vásárlásaid után járó ajándékok (és a max sáv elérésekor egy 5%-os számlavégi kedvezmény 15-20ezer Ft-os vásárlásig) eléréséhez egyre többet kell költened, ha amúgy is sokat vásárolsz ott?
Aki pl. ritkán vásárolt, lehet, hogy 50-100.000 Ft költésre megkapta ezeket, aki meg sokat költött, az bőven 200 fölött kapta meg.
A LIDL azt mondta, hogy a többet költőknek az ajándékok is nagyobb értékűek. Ez persze kvázi ellenőrizhetetlen.
Most nézem az ehavit, nekem a max-hoz 200-at kellett eddig költenem, most meg elég 15 ezret. Ez mindenkinél így van? Meg tudnátok nézni?
Köszi!
Igen, 15 zoldseg-gyumolcs
De amugy se hasznaltam ki ezt a savost , havi 1x megyek NAGY bevasarlasra. Itt meg ha kaptam kupont olyan volt a lejarati ideje, hogy lecsusztam rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!