A Penny miért nem korrekt a többi bolthoz képest?
Nemcsak én tapasztalom ezt, hanem a családom is.
Nem egyszer láttam a Penny-s akciós újságban, hogy akciós a sajt, a hús, néhány zöldség plusz felvágottak is.
Csütörtökön indult az akció. Aznap el is mentünk oda, és EGYIK TERMÉK SEM VOLT OTT, amiket az újságban tök jól leakcióztak. Ott dolgozók segítségével sem találtuk meg azokat.
Kb az 5. ilyen pofára esés után nem is mentünk oda. Anyám pont a múlthéten ment a Pennybe, ő is ugyanerről számolt be.
Az még hagyján, hogy most már mindenhol úgy van berendezve a bolt, mint valami elcseszett labirintus, plusz a halálban áll a sor, de hogy kb sosincs sehol a leértékelt áru, az már végképp nevetséges. Pedig megnéztük mindig MINDENHOL. Mégis hol lenne pl a sajt, ha nem a hűtőpultban???
Ellenben a Tesco, Spar, Aldi (több élelmiszer üzletláncról nem tudok nyilatkozni) teljesen korrekt, amik az újságban szerepelnek, azok a boltjaikban is.
Miért ilyen a Penny?
3# Tesconál, Sparnál is megesik, de azért 80%-ban minden terméket megtalálunk.
Pennynél ez az arány olyan 20%.
Én nem járok Pennybe úgyhogy nem tudom rá a választ.
Nálunk a városban pl két Lidl van és nagyon sokszor van az, hogy keresek valamit ami le van akciózva és egyszerűen nincs...vagyis biztos van, csak a raktárban.
Kettő ilyen fix termék van, az egyik a saját márkás mandulatejük amit konkrétan SOHA nem tudok venni amikor akciós.
A másik ilyen a Bords Eve vaj natúr ízben...bezzeg az olivaolajostól meg roskadoznak a polcok.
Szerintem ez bolt függő. Nálunk a spar ilyen. Olyan is van hogy ki van rakva valami akciósnak, de teli árban számolják.
A penny viszont teljesen normális nálunk.
Én a Lidl-ben inkább a non-food akciós termékekkel szoktam így járni, de ott az újságban oda is írják, ha jól emlékszem, hogy x db/üzlet, és az más áruházban is hasonló szerintem, a nem állandó termékek könnyebben elfogynak.
Viszont a Pennyben én is gyakran tapasztaltam azt, amit a kérdező ír, a múltkor pl. rendesen meglepődtem, hogy csütörtökön még volt Pick szalámi 🙃
Ja, és mikor egyszer érdeklődtem az eladótól, hogy mikor fog érkezni az épp készleten nem lévő akciós termék, akkor még nekemállt tök arrogáns stílusban, hogy nem is fog jönni, ne is keressem... Olyan "kedves" volt, hogy legszívesebben a vásárlók könyvét is kikértem volna, de úgy meglepődtem, hogy csak utólag jutott eszembe...
Ritkán megyek pennybe de tapasztalom én is.
Van olyan hogy reggel nyolckor nincs kifli és csak 11- kor kapnak újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!