Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Penny miért nem korrekt a...

A Penny miért nem korrekt a többi bolthoz képest?

Figyelt kérdés

Nemcsak én tapasztalom ezt, hanem a családom is.

Nem egyszer láttam a Penny-s akciós újságban, hogy akciós a sajt, a hús, néhány zöldség plusz felvágottak is.

Csütörtökön indult az akció. Aznap el is mentünk oda, és EGYIK TERMÉK SEM VOLT OTT, amiket az újságban tök jól leakcióztak. Ott dolgozók segítségével sem találtuk meg azokat.

Kb az 5. ilyen pofára esés után nem is mentünk oda. Anyám pont a múlthéten ment a Pennybe, ő is ugyanerről számolt be.

Az még hagyján, hogy most már mindenhol úgy van berendezve a bolt, mint valami elcseszett labirintus, plusz a halálban áll a sor, de hogy kb sosincs sehol a leértékelt áru, az már végképp nevetséges. Pedig megnéztük mindig MINDENHOL. Mégis hol lenne pl a sajt, ha nem a hűtőpultban???

Ellenben a Tesco, Spar, Aldi (több élelmiszer üzletláncról nem tudok nyilatkozni) teljesen korrekt, amik az újságban szerepelnek, azok a boltjaikban is.

Miért ilyen a Penny?

jan. 28. 06:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

Na, pont ezért nem járok én Pennybe, ugyanezt tapasztaltam régebben, már az akció indulásakor reggel 10-kor csak az üres polc volt, vagy már a helye sem. Meguntam, kb. 2 éve bojkottálom emiatt.

Aldiban szoktam vásárolni, ott is van, hogy elfogy az akciós termék, de nem az első nap reggelén...

jan. 28. 09:13
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

"EGYIK TERMÉK SEM VOLT OTT"

Itt meg ha van is, nem akciós mint ahogy hirdetik, normál áron kínálják.

jan. 28. 09:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is csalódtam bennük, azóta nem is megyek vásárolni hozzájuk kizárólag ha valami olyanról van szó amit máshol egyszerűen nem kapnék meg, de ilyen egy évben egyszer ha van. Kiküldték nekem a születésnapi 10 százalékos kupont, jól teleraktam a kosarat és a pénztárnál nem működött. Hiába tettem panaszt érdemben nem reagáltak rá. Na ez volt az utolsó, hogy becsaptak engem bármilyen termékkel vagy kuponnal.
jan. 28. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:
* ja nem szülinapi kupon volt hanem ilyen "régen járt már nálunk" kupon.
jan. 28. 11:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Heti szinten járunk oda, amit az újságban láttunk az a bolt polcán is ott volt, vagy már hült helye volt mert elvitték.
jan. 28. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. a Lidlben találkozom ilyennel. Sajtnál rendszeresen:(
jan. 28. 15:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk konkrétan megmondta egy dolgozó, hogy meg van adva nekik, hogy naponta mennyit tehetnek ki az akciós áruból, a többi a raktárban van. Egyszerűen nem éri meg nekik mindent akciósan eladni.
jan. 28. 20:20
 18/21 A kérdező kommentje:
17# Érdekes, más boltnak igen?
jan. 28. 22:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért van megadva, mennyit tehetnek ki egy nap, mert bejön nekik x darab az akciós áruból egyszer, de az akció meg mondjuk 6 napig tart. Ha kiteszik mindet, akkor 1 nap alatt elfogy, és az akció hátralévő 5 napjában már egyáltalán nem lesz kapható a termék. Így meg lehet, hogy délutánra már elfogy amit kitettek, de másnap reggel megint tudnak kitenni belőle.
febr. 1. 06:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Az akció elején kell menni, akkor általában minden van. Én szinte minden héten járok Pennybe, a legtöbb dolog azért szokott lenni.

Nekem ilyen téren sokkal rosszabb tapasztalatom van a Sparral meg Tescoval. Meg mostanában már a Lidl is ilyen, korábban azért ritka volt, hogy ne legyen valami akciós.

A Pennyben minden reggel szoktak kirakni valamennyit az akciós dolgokból (ameddig el nem fogy az összes), de a Sparban meg a Tescoban az első délelőtt elhordják, ami igazán megéri, aztán vége.

febr. 2. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!