Bolti Eladók nektek mi a korrekt munkahely?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 17:34
1/2 anonim válasza:
Ahol nem két ember munkáját kell ellátni, ahol nem azért állsz a kasszában, mert a tulaj szerint ha ülsz, az nem munka. Ahol megértik, hogy van életed és családod, és nem kell egyszerre rettegni a gyerekért, hogy sikerül-e a műtét, meg jövő héten lesz-e munkahelyed.
Ahol nem azt léptetik elő, aki ügyesen térdel és jól feszül rajta az s-es méretű egyenruha. Hanem azt, akinek van valami segéd fogalma, hogy mi zajlik a boltban.
Azt meg se említem, hogy normális fizetésért dolgozol, mert azért rohadt nagy felelősség, mikor te felelsz 15 millió értékű árúért, és 1-1,5 misi átmegy a kezeden kp-ban.
2/2 anonim válasza:
Dolgoztam egy fegyverboltban. Imádtam. Volt olyan, hogy ingyen túlóráztam, mikor új vasak jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!