Ha nem bejelentett munkahelyen dolgozom korrekt ha öt napot dolgozok felmondás után?
Elég sok gond is volt a munkahelyen,kértem a főnöknőt oldja meg a helyzetet,valamicske változott de nem két hét elteltével hanem az elmúlt héten,addig meg volt,hogy dolgozhattam egyedül a váltásban,meg sok mást is tűrtem.Bejelenteni akkor akart amikor elakartam menni.Amugy jól megvagyok a főnöknővel, de talán annyira jól nem hohy a kezdetektől bejelentsen.Amit meg kértem, hogy korrekt viszonyulás legyen a kollektívában azt hiszem jogos volt,az első naptól minden munkásnak joga lenne ehhez.Itt így mennek a dolgok egy kis ideig jó, utána történik valami ami mindent felkavar és ez el van tűrve.
Közben meg tálaltam jobb lehetőséget.
1. Ha nem vagy bejelentve, nem vagy semmilyen formában köteles dolgozni a távozásod bejelentése után.
2. Ha dolgozol is tovább, mi a garancia arra, hogy kifizeti? Semmi.
A többit kikövetkezteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!