Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Penny vagy a Lidl a jobb?...

Penny vagy a Lidl a jobb? Hova szoktatok inkább járni?

Figyelt kérdés
Nálunk Aldi nincs, az kilőve, Metro, Auchan szintén nincs a közelünkben, Spar és Tesco nagyon drága, maradt ez a kettő. Penny szerintem kicsit olcsóbb, de nincs annyi minden, mint a Lidlben. Szóval mi szoktunk járni mindkét helyre.

2022. aug. 2. 15:00
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

"Ha nem a saját szemeteknek hisztek, akkor minek?

Mit jelent az, hogy olcsóbb valami? Ott vannak a konkrét árak, mit nem értetek még? Miért olcsóbb a Penny, amikor a Lidlben több termék olcsóbb, mint a Pennyben? "

Mert általad kiragadott példák. Lehet, ha valaki a Penny táborában van, az meg a Pennyből tudna mutatni most 50 terméket, ami olcsóbb.És az, hogy most olcsóbb, nem jelenti ,hogy korábban is az votl az olcsóbb és a jövében is az lesz az olcsóbb.

2022. aug. 4. 20:37
 52/60 anonim ***** válasza:

50-es!

Így értem, hogy mire gondolsz. Én azt gondolom, hogy az adott napon kiragadott árak tükrözik a hosszútávú árakat, direkt azért nem vettem figyelembe az akciós árakat. De igazad van, pár hónap múlva újra megnézem.

Egyébként ez nem egyetértés kérdése, konkrét számokról van szó, tehát nagyon egyszerűen meg lehetne engem "győzni", ha valaki hosszútávon felírta, hogy mennyiért vásárolt a Pennyben és ugyanez mennyi lett volna a Lidlben, azt teljes mértékben elfogadom.

2022. aug. 4. 21:12
 53/60 anonim ***** válasza:

51-es!

Úgy történt a kiválasztás, hogy bementem a Lidlbe, felírtam találomra kiválasztott termékek árát, amiről feltételeztem, hogy máshol is kapható. Ezután átmentem a Pennybe és megkerestem ugyanazokat a termékeket. Szóval nem kerestem meg direkt azokat, amik a Lidlben olcsóbbak, nem húztam ki a listából azokat, amik a Pennyben olcsóbbak voltak. Elsősorban magamnak csináltam, nem érdekem meggyőzni másokat, csak megosztottam a tapasztalatomat.

És szerintem az, hogy most olcsóbb, minimum azt jelenti, hogy most ott érdemes vásárolni és időnként össze kell hasonlítani az árakat, nem csak vakon menni a Pennybe (vagy bárhova) Az meg, hogy régebben mi volt olcsóbb, teljesen mindegy.

2022. aug. 4. 21:25
 54/60 anonim ***** válasza:
37%
Nálunk a pennybe csak cigányok és idősek járnak, tiszta kosz belül is minden, a kosarak is, egyszer meg kérdeztem egy dolgozót, hogy miért ilyen koszos minden, azt válaszolta hogy nincs idejük takarítani. A Lidl mindig tiszta nekik valahogyan van idejük.
2022. aug. 7. 21:33
 55/60 anonim ***** válasza:
59%
Sokan elfelejtik hogy az olcsóbb az nem feltétlenül jobb. A Lidlben , Tescoban sokkal jobbak, és sokkal nagyobb a minősége a termékeknek.
2022. aug. 7. 21:40
 56/60 anonim ***** válasza:
59%

Lehet itt folytatni a vitát, de én Covid alatt csak a Pennyben vásároltam, Penny kártya miatt, meg mert szerintem ott minden speciális étrendre vonatkozó élelmiszer olcsóbb volt, mint barhol máshol. Most mar lehet nem ez a helyzet, de éves viszonylatban mindig ott ejtettem meg a nagybevásárlásaim, a Sparban csak akciós dolgokat veszek, mert azok sokszor vannak, de a Penny árai alapból is verhetetlenek, hova akciózzak még azt is. Zöldség-gyümölcs részleg viszont béna, fagyasztott cuccokat se onnan veszek sokszor. De a laktózmentes termékeket ott találtam régen a legolcsóbban, így ott vettem. Ma már inkább Spar, ha akciósak a termékeik. Ne éljetek együtt ilyen flancos betegségekkel, mert rohadtul drága. És IR-em van, szóval cukros dolgokat se ehetek, ami szintén a Pennyben olcsobb, mint máshol. Édesburgonya is, ilyesmik. Ha a 10 legfőbb kajámat veszem, a Penny emelt árakkal is kenterbeveri nálam az összeset. 30 darabos tálcás tojásuk is nagyon jó, soha egy romlottat nem fogtam ki, Aldiban ez nem volt igaz, katasztrofális tojást vettem ott múltkor, szégyen.

Zöldségben a Lidl-Spar a legjobb.

2022. aug. 8. 15:35
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
Amugy az olcsó tenyleg nem mindig jobb, vannak minősíthetetlen termékei a Pennynek, pl: sajtok, de a legrosszabb májkrém a Lidlben kapható. :D Emberi "takarmánynak" is alkalmatlan, a Pennyben a katasztrófa párizsi is ehető volt, de hát voltam csóró Covid idején, hiába vagyok nő, eszem ágában sem volt "olyasmivel" segíteni a helyzetemen, ìgy akkor is a Pennyben meg az Enger nevű olcsósboltban vettem mindent is, ami okvetlen kellett és rengeteg főztem magamra.
2022. aug. 8. 15:38
 58/60 anonim ***** válasza:
75%

Én a LIDL-ben fogtam ki minősithetetlen terméket, valamilyen fagyasztott fasirtszerű dolog volt, kidobtam.A PENNY-ben szerintem nagyon jó a fagyasztott zöldség-gyümölcs, pl. a gránátalma. Minidg ott veszek fagyaztott zöldség-gyümölcsöt. Szerintem a PENNY tejtermékei is jók, nincs bajom a sajttal. Amúgy azt remélem tudja mnidenki, hogy az élelmiszert ugyanazokban a gyárakban csinálják, csak más-más csomagolást kapnak attól függően, hogy hol fogják árulni :)

Túró Rudiból is van sokféle márka sokféle áron, ugyanabban a mátészalkai üzemben készitik mindet.

2022. aug. 8. 15:48
 59/60 anonim ***** válasza:
59%
Igazad van, a Pennys fagyasztott zöldség-gyümi valóban jók! A készételekre mondom, hogy nem nyertek meg. :(
2022. aug. 8. 16:56
 60/60 anonim ***** válasza:
59%

A Lidlt régen szerettem, ma utálom. Bemegyek, és semmi ehető nincs. Csak a Lidl-ből meg Aldiból jöttem már ki úgy többször, hogy nem tudtam semmit venni, mert megszűntek vagy nem volt kapható. Megszüntették a strucc steaket, meg kengurut, meg minden különlegességet, régen ezeket vettem Lidlbe, meg a jó whiskey-jüket is lebutították, és wcbe öntöttem, szó szerint rosszul lettem tőle. Eltűntek a tengeri ketyerék, és rendezgetik a sorokat mindig, alig lehet megtalálni amit keresel.

Pennyt azt mostanában szeretem, szerintem színvonalas a kínálat, csak ne töltenének árut akkor, mikor a normál ember vásárol. Miért nem lehet azt éjszaka csinálni??? Ez miatt inkább tescoba járok általában, ott nem töltögetnek árut ilyen zavaróan. Lidlben és Sparban is megy ez a gagyi napközbeni töltögetés.

2022. aug. 21. 03:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!