Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Inkább elektromos rasegiteses...

Inkább elektromos rasegiteses kerékpárt vagy rendes jogsis elektromos motort vennetek melóba járni illetve hobbi célra kocsi mellé?

Figyelt kérdés

Néztem elektromos motoroknak 40 70 km a hatotavja

Munkahelyem 12 km re van szóval bőven belefer .

De ha turazgatni akarok vele az már nem oda az e bicikli lenne a jó

Rasegiteses bringák elvileg 25 km/h ig tudnak rasegiteni 250 W teljesítménnyel ez nemsokat mond nekem kicsit bizonytalan vagyok kényelmes e

Éjszakás műszak után nemsok kedve lenne az embernek tekerni de ha könnyű akkor nem baj csak az a kérdés mennyire könnyű tekerni.

Nem vagyok könnyű szóval az is egy szempont.

Van kocsim és b jogsim meg is maradna csak kell egy ingyenes utazási forma benzin pénzt amit a munkahelyem kifizet bejárása félre tudnám tenni.

#robogó #E kerekpar
2022. márc. 23. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
25km/h alatt semmi erölködést nem igényel , jó ebike 400eft-tól kapható
2022. márc. 23. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Amit egy rendes pedelec bringáért elkérnek annyiból vennék egy benzines robogót melóba járni, túrázgatni meg egy trekking bringát. Alig eszik egy kis benzint egy robogó, ki lehet bírni.
2022. márc. 23. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:

300 400 e Ft rá gondoltam esetleg komolyabb e robogora 500 e se sajnalnek.

És igénytelen legyen mert nem értek hozzá semmit nemtudok megszerelni ezért kell új

2# az a baj már elvagyok lasstulva már túrázni megyek akkor se akarom nagyon tekerni xd

2022. márc. 23. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
40 km-en belül elég gyorsan ki fogod meríteni a túraútvonalakat. Szóval bőven elég a munkábajáráson gondolkozni
2022. márc. 24. 07:18
 5/5 anonim ***** válasza:
34%

Miért elektromos?

Azokkal rengeteg szívás van még.

Vegyél egy 50ccm-es robogót nyárra és kész.

A fogyasztása sem olyan nagy, hogy észrevennéd egyáltalán... 😃

2022. márc. 24. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!