Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Penny vagy a Lidl a jobb?...

Penny vagy a Lidl a jobb? Hova szoktatok inkább járni?

Figyelt kérdés
Nálunk Aldi nincs, az kilőve, Metro, Auchan szintén nincs a közelünkben, Spar és Tesco nagyon drága, maradt ez a kettő. Penny szerintem kicsit olcsóbb, de nincs annyi minden, mint a Lidlben. Szóval mi szoktunk járni mindkét helyre.

2022. aug. 2. 15:00
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
59%

36-os, 38-as!

Ha nem a saját szemeteknek hisztek, akkor minek?

Mit jelent az, hogy olcsóbb valami? Ott vannak a konkrét árak, mit nem értetek még? Miért olcsóbb a Penny, amikor a Lidlben több termék olcsóbb, mint a Pennyben? Hogy kell olcsóságot számolni? A Penny profilja miatt a tények ellenére is olcsóbbnak gondoljátok a Pennyt?

2022. aug. 3. 23:03
 42/60 anonim ***** válasza:
59%

40-es!

Most tekintsünk el attól, hogy már minden drága, tehát a Penny, meg egyik bolt sem olcsó.

A vita arról megy, hogy melyik olcsóbb a többihez képest.

Az természetesen más kérdés, hogy ha valakinek útbaesik egy bolt, akkor nem biztos, hogy anyagilag megéri egy "olcsóbb" boltba autóznia. A Penny az olcsóbb boltok közé tartozik, ezek között az olcsóbb boltok között, hosszútávon 1-2% eltérés van a Lidl javára.

2022. aug. 3. 23:11
 43/60 anonim ***** válasza:

"ezek között az olcsóbb boltok között, hosszútávon 1-2% eltérés van a Lidl javára."

Tegyük hozzá, hogy ez az állitás csak a te fejedben igaz, az enyémben például nagyon nem. Ezt sokéves tapasztalat alapján mondom, szoktam menni mindkét helyre vásárolni.

A magyarokra jellemző a kényszeres bizonyitási vágy és hogy mindenképp igazuk van egy vitában, akkor is ha nincs. Mardjunk szerintem ennyiben.

2022. aug. 3. 23:13
 44/60 anonim ***** válasza:
74%

43-as!

Bizonyítási vágyunk úgy tűnik egyforma. Ott vannak az árak, mit kellene bizonyítani? Az az olcsóbb, ami kevesebbe kerül és a Lidlben a termékek nagy része kevesebbe kerül.

2022. aug. 3. 23:19
 45/60 anonim ***** válasza:
44 : menthetetlen vagy. Ezt nem rosszindulatból mondom, még ha úgy is tűnik...
2022. aug. 3. 23:51
 46/60 anonim ***** válasza:

45-ös!

Nem tudom elképzelni, hogy szerinted mit gondolok én rosszul az árakkal kapcsolatban. Nem vagyok menthetetlen, ha valaki elmondja hogyan olcsóbb a Penny, akkor hidd el, hogy meg fogom érteni. Egyelőre csak a tényeket látom.

2022. aug. 4. 06:58
 47/60 A kérdező kommentje:
Ma én is kiprobálom, hogy nálunk akkor melyik is olcsóbb!
2022. aug. 4. 12:02
 48/60 A kérdező kommentje:
Nos, én is elvoltam bevásárolni, valóban a Lidl kicsit olcsóbb, de csak 200 ft-vel! Szóval nem jelentős. Lidlben valóban szuper a Lidl Plusz, az ingyen dolgok miatt, Pennyben meg a befasztott, infláció előtti árak néhány terméknél, illetve az alapvető élelmiszerek picit olcsóbbak.
2022. aug. 4. 14:49
 49/60 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 2000 ft-vel!
2022. aug. 4. 14:50
 50/60 anonim ***** válasza:

46, te miért nem birod elfogadni, hogy valaki nem ért veled egyet valamiben ? Ezek nem ténykeg igazából, felhozol érveket, ahogy a másik fél is, kiragadott termékekkel egy kiragadott időpontban és kész. A hosszú kommenteddel ,amiben öszevetettél árakat, szerintem azt bizonyitottad, hogy ezek a termékek ezen a napon hol olcsóbbak, semmi többet. Ha csinálsz egy számvetést a két üzlet 6000 termékéből, heti lebontásban, 10 évre visszamenőleg , és akkor is az jön ki, amit mondasz, akkor megemelem a kalapom, hogy na ,ez tényleg bizonyosság és komoly bizonyitékok.

Addig marad a szócsata.

2022. aug. 4. 20:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!