Penny vagy a Lidl a jobb? Hova szoktatok inkább járni?
36-os, 38-as!
Ha nem a saját szemeteknek hisztek, akkor minek?
Mit jelent az, hogy olcsóbb valami? Ott vannak a konkrét árak, mit nem értetek még? Miért olcsóbb a Penny, amikor a Lidlben több termék olcsóbb, mint a Pennyben? Hogy kell olcsóságot számolni? A Penny profilja miatt a tények ellenére is olcsóbbnak gondoljátok a Pennyt?
40-es!
Most tekintsünk el attól, hogy már minden drága, tehát a Penny, meg egyik bolt sem olcsó.
A vita arról megy, hogy melyik olcsóbb a többihez képest.
Az természetesen más kérdés, hogy ha valakinek útbaesik egy bolt, akkor nem biztos, hogy anyagilag megéri egy "olcsóbb" boltba autóznia. A Penny az olcsóbb boltok közé tartozik, ezek között az olcsóbb boltok között, hosszútávon 1-2% eltérés van a Lidl javára.
"ezek között az olcsóbb boltok között, hosszútávon 1-2% eltérés van a Lidl javára."
Tegyük hozzá, hogy ez az állitás csak a te fejedben igaz, az enyémben például nagyon nem. Ezt sokéves tapasztalat alapján mondom, szoktam menni mindkét helyre vásárolni.
A magyarokra jellemző a kényszeres bizonyitási vágy és hogy mindenképp igazuk van egy vitában, akkor is ha nincs. Mardjunk szerintem ennyiben.
43-as!
Bizonyítási vágyunk úgy tűnik egyforma. Ott vannak az árak, mit kellene bizonyítani? Az az olcsóbb, ami kevesebbe kerül és a Lidlben a termékek nagy része kevesebbe kerül.
45-ös!
Nem tudom elképzelni, hogy szerinted mit gondolok én rosszul az árakkal kapcsolatban. Nem vagyok menthetetlen, ha valaki elmondja hogyan olcsóbb a Penny, akkor hidd el, hogy meg fogom érteni. Egyelőre csak a tényeket látom.
46, te miért nem birod elfogadni, hogy valaki nem ért veled egyet valamiben ? Ezek nem ténykeg igazából, felhozol érveket, ahogy a másik fél is, kiragadott termékekkel egy kiragadott időpontban és kész. A hosszú kommenteddel ,amiben öszevetettél árakat, szerintem azt bizonyitottad, hogy ezek a termékek ezen a napon hol olcsóbbak, semmi többet. Ha csinálsz egy számvetést a két üzlet 6000 termékéből, heti lebontásban, 10 évre visszamenőleg , és akkor is az jön ki, amit mondasz, akkor megemelem a kalapom, hogy na ,ez tényleg bizonyosság és komoly bizonyitékok.
Addig marad a szócsata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!