Penny vagy a Lidl a jobb? Hova szoktatok inkább járni?
Azért, mert a Penny a legolcsóbb. :)))
AMúgy simán lehet, hogy ezt a tesztet a LIDL szponzorálta, hogy olcsónak tűnjön, pedig nem az.
21-es!
Egyik nap megnézem, van itt szinte egymással szemben egy Lidl és egy Penny.
A linkelt teszt igazából nem bizonyitja, hogy egyforma árak lennének, csak összehasonlitások vannak ,és pl. ilyeneket ir, hogy a vizsgált terméekek kb fele ugyanannyiba került. Ez után nem igazán logikus a diagram a végén, hogy a Pennys bevásárlás tényleg drága lenne.
Lehetséges, hogy szponzorálta a cikket a LIDL és/vagy az ALDI, mert igy le lehet húzni a Pennyt előnyét az olcsóság megcáfolásával, illetve a TESCOt és a többieket drága boltnak beállitani.
23-as!
Dehogy szponzorálta, ott vannak a termékek és a tesztelés leírása. Egyébként nincs olyan, hogy olcsóbb bolt, attól függ mit veszel, mire van éppen akció. Tegnap az akciós szórólapon egy dolgot találtam ami a Pennyben és a Lidlben is lesz, ez a darált sertéshús és pontosan ugyanannyi lesz az ára. Ahogy írtam, meg fogom nézni a napokban, megpróbálok kb 10 ugyanolyan, vagy nagyon hasonló terméket keresni.
Egyébként olyan felmérés is van, ahol megkérdezték az embereket, hogy szerintük melyik a legolcsóbb és ebben is a Lidl nyert.
24, szerintem már uncsi, hogy azon lovagolsz oldalak óta, hogy a Lidl a legolcsóbb bolt Magyarországon... Amúgy honnan tudod, hogy nem szponzorálta valamelyik üzlethálózat azt a tesztet ?
A tesztben is ilyen érvekkel jönnek, hogy x terméknek ugyanannyi az ára. Ettől még egy összbevásárlás, illetve a rendszeres bevásárlás kijöhet szummázva sokkal olcsóbbra az egyikben, mint a másikban. Hiába véded körmödszakadtáig a Lidlt, szerintem se egy olcsó hely és vannak olcsóbbak tőle. Miért kel ebbe annyira belekapaszkodni, járjon mindenki a Lidlbe, mert neked az a kedvenced ?
25-ös!
Hiába "lovagolok oldalakon óta" még így sem értetted meg. NINCS OLYAN, HOGY LEGOLCSÓBB BOLT! Így én egy szóval nem állítottam, hogy a Lidl a legolcsóbb.
A teszt és a vásárlói vélemények alapján a Lidl nyert, nyilván van valami oka.
Szerintem ma lesz időm megnézni, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.
Mi az, hogy valaki kijelenti, hogy "nincs legolcsóbb bolt" ? Miért ne lehetne legolcsóbb bolt ? Mi miatt nem létezik szerinted legolcsóbb bolt ??
TÖbbhónapos vagy többéves viszonylagban kell ezt nézni, hogy összességében mennyivel kevesebbet költ valaki, nem egy kiragadott termékkel bizonygatni, hogy ez ugyanannyiba kerül két helyen is. Egyébként ha ugyanannyiba kerül, akkor az azt jeelnti, hogy a LIDLben sem olcsóbb, hanem ugyanannyi, tehát mindegy, melyikben veszed.
Százával találhatsz a neten olyan véleményeket, amik szerint a PENNY a legolcsóbb , ezért felesleges azzal magyarázkodni, hogy egy teszt szerint állitólag a LIDL az.
Legdrágább bolt is van valoszinűleg, ami Magyarországon feltehetőleg a SPAR.
29-es!
Azért nincs legolcsóbb bolt, mert mindig más olcsóbb az egyikben, mint a másikban.
Ahhoz, hogy valós képet kapjunk, éveken keresztül, minden alkalommal, mindkét (vagy több) boltban meg kellene venni ugyanazokat a termékeket. Aki pl 20 éve a Pennybe jár, az nem tudja, hogy ugyanez mennyi lett volna a Lidlben. Tehát az adott pillanatban kiragadott termékek összehasonlításán kívül nem nagyon van más módszer. Aki olcsóbbnak hisz egy boltot, az oda jár, ismeri az akciók idejét és hajlamos arra is, hogy a kedvenc boltban, akciósan megvett trappista sajtot hasonlítja a másik bolt nem akciós cheddarjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!