Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Penny vagy a Lidl a jobb?...

Penny vagy a Lidl a jobb? Hova szoktatok inkább járni?

Figyelt kérdés
Nálunk Aldi nincs, az kilőve, Metro, Auchan szintén nincs a közelünkben, Spar és Tesco nagyon drága, maradt ez a kettő. Penny szerintem kicsit olcsóbb, de nincs annyi minden, mint a Lidlben. Szóval mi szoktunk járni mindkét helyre.

2022. aug. 2. 15:00
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Sparban a S Budget az, ami megéri. Sparban a legnagyobb a választék, de a legdrágább is sajnos.
2022. aug. 2. 18:00
 12/60 anonim ***** válasza:
65%
Lidlbe hetente járok, Pennybe csak akkor, ha van valami jó akció, mert túl putrisak az általam ismert üzleteik (bár általánosságban tényleg olcsóbb).
2022. aug. 2. 18:11
 13/60 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én láttam már penny üzletet Győrben, Mosonmagyaróváron, Bp és Sarkad, de teljesen rendben voltak.

12 te mit értesz az alatt, hogy putris?

2022. aug. 2. 18:20
 14/60 anonim ***** válasza:
87%

8-as!

Egyébként nincs olyan, hogy a legolcsóbb üzlet. Egy 20-30ezres bevásárlásnál néhány 100 Ft eltérés van a Lidl, Penny, Aldi árainál. Egy tesztben a Lidl nyert. Nagyon nehéz összehasonlítani, mert azonos időpontban különböző termékekre van akció, vagy egyáltalán nincs is ugyanolyan termék.

2022. aug. 2. 19:41
 15/60 anonim ***** válasza:
71%

12 : én se értem, más gyakoris topikokban is irták már , hogy csöves hely a Penny. Szerintem tök ugyanúgy néz ki, mint a többi. De tudod, példának felhozom neked Németországot, ahol sokkal magasabbak a fizetések és olcsóbb a bevásárlás, ott több , a Pennytől is olcsóbb élelmiszerüzlet hálózat van és a németeknek érdekes mód nem derogál azokba menni vásárolni...

14 : Nem tudom, hol láttál ilyen tesztet, belinkelhetnéd. Valószinű nincs igaza annak a tesztnek, szerintem TÉNY, hogy ma Magyarországon a Pennyben a legolcsóbb a bevásálrás. Felesleges azt bizonybatni, hogy a Lidl olcsóbb, mert nem az.

2022. aug. 2. 19:54
 16/60 anonim ***** válasza:
46%
Lehet olcsóbb, de a Pennynek is vannak olyan kezdeményezése, hogy ingyen kapsz cuccokat ha x összeget vásárolták ott a hónapban? Mert ha azt beleszámítjuk, szerintem a Lidl a nyerő
2022. aug. 2. 20:04
 17/60 anonim ***** válasza:
74%

16, szerintem teszteld őket élesben, ugyanazokat a cuccokat vedd meg egyszer a Penny-ben, egyszer a Lidl-ben . Csinálj pár ilyen tesztvásárlást, más-más termékekkel és látni fogod a kézzel fogható különbséget. Nem párszáz forintokról beszélünk. A Penny, a Lidl és az ALdi is német üzletláncok egyébként és a Pennynek eleve az a koncepciója, hogy olcsóbb alternativát nyújtson azok számára, akik nem tudnak annyit költeni élelmiszerre. Már a nevében is benen van.

Van egy youtuber, Szilu, akinek a kedvenc bevásárlóhelye a LIDL, de ő is el szokta mondani és ismerni a videóiban, hogy a Pennyben 20-30 %-kal olcsóbban tud bevásárolni. Szerintem amúgy a Pennyben is van ugyanolyan bő választék, mint a LIDL-ben , ezt a véleményt sem értettem.

https://www.youtube.com/watch?v=gTWQhFXo1O0&t=713s

2022. aug. 2. 20:15
 18/60 anonim ***** válasza:
51%
16 : nem követem a Penny akcióit, nekik is vannak, minden üzletnek van. De pl sok éve van pontgyűjtő akciójuk, ha x alkalommal vásárolsz , ezer forintonként adnak egy pontot és 20-30 pont után egy terméket féláron, negyedáron vehetsz meg, én pl igy vettem náluk gurulós hátizsákot magamnak.
2022. aug. 2. 20:16
 19/60 anonim ***** válasza:
64%

17

Penny nincs a közelemben, Lidl viszont mellettem van így maradok annál, nekem nagyon bevált:) De mint írtam, elhiszem hogy alapból olcsóbb csak hogy dobál e annyi ingyen cuccot utánad mint pl a Lidl

2022. aug. 2. 20:21
 20/60 anonim ***** válasza:
100%

15-ös!

[link]

Lidl, Aldi, Penny a sorrend. Nem tudom miért gondolod, hogy a Penny a legolcsóbb.

2022. aug. 2. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!