Szoktak férfiak járni jógára, vagy inkább olyan női sport, mint a zumbázás?
Figyelt kérdés
Gondolkodok azon, hogy menjek jógázni, de tartok attól, hogy egyedül lennék férfiként. És itt nincs külön férfiaknak tartott jógaóra, ahova mennék. Valószínűbb, hogy lesznek, vagy az a legvalószínűbb, hogy csak nőkből áll?2022. márc. 25. 00:43
1/9 anonim válasza:
Szoktak, sőt Indiában a jógik főként férfiak. De mondok jobbat, igaz, sokan elfelejtik, de a jógát alapból férfiak “találták ki”.. Az más kérdés, hogy a nyugati világban a nők körében terjedt el inkább.. Viszont nyugodtan menj, ne tartson vissza annyi, hogy esetleg egyedüli srác leszel. De ha annyira frusztrál, nincs valaki, akit magaddal tudnál hívni?
2/9 anonim válasza:
Exem rendszeresen jár, ő azt meséli, csajozós terepnek sem rossz. De máshol is láttam már srácokat jógàzni, igaz, kisebb számban a nőknél.
3/9 anonim válasza:
Szoktak. Valóban több a nő. Legalábbis ott, ahova én jártam. De jártak férfiak is. Semmi fura nincs benne.
4/9 anonim válasza:
Egy-kettő mindig szokott lenni órán.
5/9 anonim válasza:
Fele-fele. Egy csajos helyen több a lány, de amugy fele-fele.
6/9 anonim válasza:
Ne ez tartson vissza. Amikor én voltam, kb a társaság harmada volt férfi. De voltam már súlyzós "férfias" edzésen is már úgy, hogy 9 lány volt és 1 fiú. Nincs ez olyan szigorúan véve, menj, ha szeretnél!
7/9 anonim válasza:
Ja trxen is lattam mar 2fiut a 10bol.
8/9 anonim válasza:
A személyi edzőm is jogázik , aki harmincas férfi. Illetve ahova terembe jároky ott mindif van utánunk egy jóga, ahol van férfi is. Lehet ahova te méwzy egyedül lenn, de az meg kit zavar
9/9 A kérdező kommentje:
Ismerkedésre használnám ezt, amúgy nem igazán érdekel a jóga, de kicsit olyan érzésem van, mintha ciki helyzet lenne + nem ez kellene, hogy legyen a helye az ismerkedésnek.
2022. márc. 26. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!