Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az etelen spórolni...

Hogy lehet az etelen spórolni hogy több penz maradjon?

Figyelt kérdés
2017. máj. 4. 20:04
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
42%

25: Ne hari, hadd szóljak már, összevissza hivatkozol a hozzászólásokra, a hsz-omban nincsen olyan tartalom, amire te "reagálsz"

Én nem pótolom a húst semmivel, nem vagyok vega, akkor mért írsz úgy, mintha pótolnám és vega lennék?

2017. máj. 5. 18:39
 42/43 anonim ***** válasza:
9%

Én sem igazán értem miért lenne drágább a húsmentes étrend. Főleg azt nem értem, hogy aki húsosan étkezik miért mondja, hogy nélküle drágább, ha eddig MINDEN EGYES vega alátámasztotta, hogy olcsóbb?

És nem mondanám, hogy egyhangú az étrendünk, egy hónapban 2x ugyanaz sosem kerül az asztalra.

2017. máj. 5. 18:45
 43/43 anonim ***** válasza:
59%

Én 2 éve így spórolok:

1. Összeírok egy listát, hogy a héten mit szeretnénk enni (főzelék, húsos, zöldséges, tepsis, leves és süti, zöldséges, húsos)

2. A heti menüt a lidl és az auchan újságokból válogaton ki, az van olcsón.

3. Írok egy bevásárló listát!

4. Ha ez megvan, akkor adott napokon átgondolom, hogy biztos ezt akarok főzni v vmi mást is tudok az adott hozzávalókból.

A jövő héten ezek lesznek:

- hagymás törtpaszuly és sült, hagymás debreceni

- sörben sült csirkeszárny friss, kakukkfüves krumplival

- olvadós sajttal, sonkával és házi újhagymával töltött gomba friss salátával

- bolognai

- alföldi gulyás leves és szilvás gombóc

- kelbimbós clafoutis

- húsleves és rántott hús (ez hagyomány)

2017. máj. 6. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!