Belegondoltatok hogy evi tobb mint 2,5 millio megy el kajara?
A kérdező egy troll. Ha nem az, akkor még rosszabb. Szánalmas. Ez az összeg 26 havi teljes nettó keresetem. De nem is ez a lényeg, vagy a milliók. Fontosabb lehet az arány. Hogy a létező pénzforrás milyen hányada megy el a puszta létezésre.
Nem derül ki, mennyit keres a kérdező, s hogy ez a 2,5 millió annak milyen hányada.
50. A savanyukaposztat szet lehet szedni levelekre de a nyerset nem. Nem eszem hust csak tengeri vizi dolgokat. A daralthustol sargasagot kapnek mert abban minden maradek hus van. Szerintek miert olcso?? Azt is irtam hogy egymas utan ketszer nem eszem meg ugyanazt. Melegitce semmit. Ez van
Nem nektek kell fizetni a kajamat akkor muert zavar? A fizetesem max 10-15%a megy ra kajara.
Ennyi ésszel az is csoda hogy szabadlábon van, nemhogy 20 millát keressen egy évben.
26 havi fizetése, vagyis 2 év + 2 hónap fizetése neki annyi, amennyit te egy évbe megeszel. Nem pedig azt állította, hogy havi 2,5 millát költesz.
És mégis miért nem eszel meg egymás után semmit? Milyen sárgaságot kapsz a hústól? Tán májbeteg vagy? Ennyire finnyás embert bakker. Ha a kérdező nem troll akkor valami kis fideszbérenc, az tuti.
Bmeg miert akarod megmondani mit egyek? Ki mondta hogy sporolni akarok? Feltettem egy kerdest hogy ti belegondoltok-e hogy mennyi megy le a wc-n evi szinten.
Ennyi erovel megmondhatom hogy kezdj vmit az eletedddet hogy beulhess te is legalabb heti egyser a Rosensteinbe.
Anyukam haztartasbeli napi 1x foz es este vagy vacsoraznak etteremben vagy 2x foz mert apum nem eszi meg vacsorara amit ebedre. Ez van. Gondolom ez se tetszik.
Lehet, hogy én könyvelőként messze nem keresek ennyit, de szerintem a többség szívesebben látna engem a családjában, mint téged.
És sírj csak. Tudod, miért költesz ennyit? Mert egy pazarló, sznob idióta vagy. Na. Csak ezt kell megváltoztatni és olcsóbban kijössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!