Belegondoltatok hogy evi tobb mint 2,5 millio megy el kajara?
Figyelt kérdés
Ha csak napi 5000ftot szamlok es heti egy tettermet pl. 12.000ft /ami altalaban sokkal tobb es gyakoribb /.2016. szept. 16. 13:49
21/68 anonim válasza:
Napi 5000 kajára? Ovicsoportot vezetsz?
23/68 anonim válasza:
Meg mondom, mi a bökkenő a kérdéseddel. Nem lehet eldönteni, dicsekszel-e, vagy panaszkodsz. Ennek oka a megfogalmazás. Évi nettó 2.5 millió jövedelme sok családnak nincs. Aki meg ennyit meg tud enni évente a családjával, az meg aligha gondolkodik el azon, hogy ez mekkora hányada a jövedelmének.
24/68 anonim válasza:
A kérdező kb szánalom a köbön :D
25/68 anonim válasza:
Nekem a napi keresetem nincs 5.000 Ft. És a hétvégi napokat még bele sem számoltam... Mégis jól élünk a párommal: saját lakás, autó, nincs nélkülözés.
26/68 anonim válasza:
Öcsi (hugi?)! A jó sorsom úgy hozta - hogy sok nélkülözés után - nagyon nagy vagyont örököltem. Hetente elkölthetnék 2.5 milliót, s életem végéig kitartana bőségesen. De óvakodnék hasonló kérdéseket kiírni.
Ha te nem az Emirátusokban vagy Svédországban élsz (na jó, Ausztriában is kiegyezek), akkor ne irritáld azokat, akiknek egy kisebb vagyon!
27/68 anonim válasza:
Nálam nem. Pedig nem spórolok igazán.
De több főre nyilván lehet Ennyi. De ehhez szerintem legalább 3 fő kell.
28/68 anonim válasza:
Hat nem tudom, ha magad fözöl, akkor hogy jöhet ki ennyi egy napra. En külföldön elek, csak bio es egeszseges cuccokat vasarolok, megis eleg 3-4 napra a 25€-s bevasarlas. Amugy meg szamold ki, hogy mennyi penzt keresel egy evben es viszonyitsd ahhoz, ugy hogy mennyit költesz.
29/68 A kérdező kommentje:
Kifejtettem egy ket kajanal hogy mi kerul annyiba. A napi 5000 nem tunik soknak de evi szinten kiszamolva az. Az evi koltsegvetesemet megneznem...
2016. szept. 16. 16:08
30/68 anonim válasza:
Ha főzök sose csak egy adag lesz belőle. Az több napra is elég. Vizet iszom a csapból. Leszoktam a karton ásványvizek hazacipeléséről. Csomó minden van itthon, ami nem egy étkezésre elég. Egy tömb sajt. Egy csomag sonka. Nem nagyon van olyan ami egy adag csak. Szóval nem is kell naponta megvenni semmit sem. Max. kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!