Belegondoltatok hogy evi tobb mint 2,5 millio megy el kajara?
Figyelt kérdés
Ha csak napi 5000ftot szamlok es heti egy tettermet pl. 12.000ft /ami altalaban sokkal tobb es gyakoribb /.2016. szept. 16. 13:49
1/68 anonim válasza:
Napi 5000 forint kajára? Én 500-ból is megélek. Gondolom egy hájas, 300 kilós mangalica zsírdisznó vagy. 1460 forintot költök havonta kajára.
2/68 anonim válasza:
Nálunk nem megy el kettőnknek napi 5000. Étterembe is átlag havi kétszer megyunk
3/68 anonim válasza:
Én ilyenekbe inkább nem gondolok bele.
De abba most belegondoltam a kérdés láttán, hogy egy analfabéta mivel keres annyi pénzt, amiből ennyit tud kajára költeni?
4/68 acelsziv válasza:
napi 5k? És csinálsz bármi mást is a zabáláson kívül?
6/68 anonim válasza:
Bocsánat 14600. Egy nulla lemaradt. :-) Azt már csak szorozd meg 12x és kijön az évi költségem.
7/68 anonim válasza:
Kedves kérdező, te nem vagy tisztában az árakkal. Mivel nincs sok pénzem, és napi körülbelül 2, esetleg 3 péksüteményre jut, az eléri a napi 500 forintot. De van, hogy csak 2-re jut. 11 fele és este 9 fele. És ezt havi szinten mérve. Egy zsemle 18 forint kb. Ha zsemlén élnék, milliomos lennék, hidd el. Plusz még az egyéb költségek. Az se mindegy, hogy panelban élsz-e. Akkor tudnám elképzelni a napi 5000 forintodat, ha minden nap gulyáslevesen vagy bablevesen.... vagy töltött káposztán élnél, mert az alapanyagok kiteszik. Szerintem te vagy elszámoltad magad vagy baromi rossz az egészséged, ha 40 kiló körüli vagy. Vagy doki, vagy matektanár, válassz.
8/68 anonim válasza:
Belegondoltál, hogy ha te főzöl magadra, akkor évente akár 1-1,5 millió forintot is megspórolhatsz? ;)
Alsó hangon!
Sok 4 fős család nem tud 100 ezret költeni kajára.
Kb. 250 ezret fejenként kicsit túlzásnak érzem csirkére és salátára.
9/68 anonim válasza:
Valaki nem keres egy nap 5000 ft-ot? Mennyit keresel ha 5000 megy el 1 nap alatt csak a kajára?
10/68 anonim válasza:
Fogjál visszább a kajádból, a különbözetet tedd félre, kell még majd az dokira + gyógyszerre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!