Ti hallotatok mar a Danubiana kft-rol? ( boraszat)
Figyelt kérdés
Eddig soha nem hallotam rola, most olvastam roluk a mandiner.bor oldalon. Magyarorszag legnagyobb boraszata tobb mint 17M palack bort ertekesitettek. Foleg feher orokat keszitenek, chardonnay, muscat, szurke barat... Eddig azt hittem, hogy a Varga pinceszet a legnagyobb, erre kiderul, hogy nem! Ok ok inkabb belfold, ez a ceg meg kulfold, bar erdekes, mert en UK-ben szoktam figyelni a sajat markas boroknal a szarmazasi orszagot es nem igen lattam meg a product of hungary feliratot, foleg nem szurkebaratnal, amirola cikk szol. Eddig foleg ausztrali, del afrikai, chilei szurkebaratokat lattam, de ki tudja, lehet magyar mind, csak jobban eladhato ugy. Azert jo, hogy vannak ilyen nagy vallalatok, mert biztos piacot jelentenek a szollosgazdaknak. Vaan mas ilyen nagy bor vallalatunk? Varga pinceszet, ez, az ostoros, a koccintos, nekem ennyi ugrik be most hirtelen.2016. jan. 25. 14:18
1/4 Mojjo válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket, ez hasznos volt!
Áttanulmányozom!
HAverom apja a kiskun-vin nek adja el a szőllőjét!
2016. jan. 25. 16:55
4/4 A kérdező kommentje:
Király, melyik területen dolgozol?
jó munkahely?
megbecsülik a dolgozókat?
A külker részlegre, hogyan lehet bekerülni?
2016. jan. 25. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!