Belegondoltatok hogy evi tobb mint 2,5 millio megy el kajara?
De miert rio mara? Marmint, persze, minosegit kell venni, ha mar az ember megeszi, de az nem minosegi, hanem luxus.
btw, rengeteget sporolhatnal a kajan, ha tenyleg sporolni akarnal, és nem mindenbol a foloslegesen tularozottat venned.
Baromi sokat eszel - másrészt a lazac meg a rio mare drága dolgok.
Mi nagyon egészségesen táplálkozunk, mindig van itthon gyümölcs, zöldség, bio tejtermékek, bio gyümölcsleves, bio felvágott, farmtojés, tanyasi csirkehús stb... Ezen felül költünk vitaminokra és bio minősítésű növényi porokra (spirulina maca stb) is.
Csakhogy nem eszem meg bakker egyedül egy kondér töltött káposztát ebédre.... Vagy 100g lazacot hat tojással. Így havonta körülbelül 80,000 forintot költünk élelmiszer vásárlásra és körülbelül 40,000 megy el étteremre. Úgy gondolom, hogy a többséghez képest nagy lábon élünk, mégis megvagyunk fejenként 720,000 forintból évente.
Nem tudom, mi ketten élünk plusz egy kiskutya, de 60-70 ezernél többet nem költünk étkezésre és ebben benne van, hogy néha eszünk kebabot, pizzát, vagy étterembe megyünk.
De te tényleg sokat költesz. Ha megengedheted, miért ne. Viszont lehet rossz helyen vásárolsz, pl. spar, cba sokkal drágább, mint egy auchan.
"napi 5000 nem tűnik soknak"
Nem egyértelmű a válaszokból, hogy igenis sok? :D
Azert ne mondjatok mar meg hogy mkt egyek. Nekem igy jo. Teszek felre boven. Havi szinten oke de evi szinten kiszamolva...
Nem eszem sokat! 3db toltott kaposzta nem sok sztem. Es csak frissen eszem meg az etelt mindig egy adagot csinalok.
36: Akkor ez lehet a magyarázat.
Nem túl gazdaságosan főzöl. Annyit bevásároltál a töltött káposztához, hogy abból többször is jól lehetne lakni. De hát írod, hogy a káposzta 3/4-ét eldobtad :S
Meg így nehéz is gazdaságosan főzni, ha te csak úgy eszel meg valamit, amikor éppen elkészült.
De pl. reggelinél, vacsoránál lehetne spórolni. Vagy ott is vannak különleges szokásaid?
Az én egész jövedelmem csak egy kicsit több, mint a kosztpénzednek a FELE. Átlagosan talán 500 Ft a napi kosztom, igaz, nem teszek bele 3 töltelékbe 2000 forint ára halkonzervet, és nem dobom ki a megvásárolt káposzta felét.
Kérdésedre válaszolva, eddig még nem gondoltam bele, hogy te évi 2,5 milliót költesz el kajára. Kellett volna?
Kedves kerdezo, nem mondjuk meg neked, hogy mit es hogyan egyel, de ha te ezt mint az egyik hobbidat kezeled, akkor ne sapitozz azon, hogy mennyibe kerul - mert akkor valojaban nem panaszkodsz, hanem dicsekszel.
Mindenki boldog, hogy neked van evi 2.5Millio folosleged kajara, mások is annyit koltenek a hobbiaikra, ami még nem okoz nekik csödöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!