Belegondoltatok hogy evi tobb mint 2,5 millio megy el kajara?
Ne már, hogy azért veszel meg egy fej káposztát, hogy 3 levelet megtölts és a többit a kukába dobd!
Leszedem a legkülső leveleket, eldobom. Leszedek három levelet, megtöltöm. Leszedek még hármat, az aprónak. A többit meg beteszem a kamrába, hetekig eláll. Lehet belőle káposztás tésztát, lucskos káposztát, paradicsomos káposztát, káposztasalátát, dinsztelt káposztát csinálni.
Ha mondjuk nem ennék húst, csak halat, akkor sem a legdrágább konzervet nyomnám a főtt ételbe, hanem elmennék a halashoz, és vennék harcsát. Két 80 gr-os Rio mare áráért egy kilót. Természetesen nem akarok beleszólni az étkezési szokásaidba, csak mondom, hogy én hogy csinálom.
En minden nap fözök, es mindig egy adagot. Nem tudom miert olyan örült draga a hal szerinted. En fagyasztva szoktam venni es nem is a legolcsobbat. ( pl. tilapiat meg pangasiust soha) Ket szeletet kiolvasztok, lesütöm, a többi megvar a fagyoban. Van itthon kilos bulgur, rizs, köles, arpa, buza, ezekböl mindig egy-egy adagot fözök meg, epp amit szeretnek. A friss zöldsegek hütöben min. egy hetig kitartanak, borso, bab, kukorica meg konzervben, akkor veszem elö ha kell. Ami megfött esetleg több adag es masnap nem kivanom, vagy fagyaszthato zöldsegek meg a fagyoba mennek, aztan elöveszem ha kell. Igaz az is, hogy en az egyszerü receptek hive vagyok, töltött kaposztanak neki nem allnek, a lazactol szo szerint rosszul vagyok, a sushi szerintem borzalmas, igy ezekre mind nincs gondom.
Etterembe nagyon ritkan jarunk, mivel mindketten vendeglatosol vagyunk, igy nekünk ez nem nagy szam es nam szorakozas.
42nek mondom hogyy probald meg egeszben a nyers kaposzta levelet leszedni anelkul hogy szetszakadna. Probaltam es eselytelen. A tobbi kaposztas etelt nem szererem.
Most leakadtunk 2 etelnel. Nem ez vilt a jerdes celja.
Nem értem mi a kérdés.
Spórolni nem akarsz.
Az étrendeden változtatni nem akarsz.
Ha az a célod,hogy provokáld azokat,akik egész évben nem keresnek annyit,mint amit te megeszel,hát sikerült...
Az hogy ti gondoltok arra hogy mennyi penz megybleva wcn evente?
Engem nem provokal hogy egyesek tobbet keresnekn10perc alatt mint en ehy eveben. Ki mit hoz ki az eletebol.
Nem, nem érdekel, hogy mennyit költök kajára. Az étkezés egy alapvető létszükséglet amire mindenki költ.
A káposztát igen is szét lehet szedni anélkül, hogy szétszakadna. Vagy óvatosabban csináld, vagy vágj bele, hogy elengedje.
Az pedig nem provokálás, hogy évi 2,5 millát zabálsz el, az már igen, hogy szerinted mindenki annyit érdemel amennyire vitte. Nem egy ismerősöm rendelkezik diplomával, és nem ilyen krumplisütőképző bölcsészekre kell gondolni. A cégek mégsem veszik fel őket olyan helyre ahova szakosodtak, mert vagy "túlképzett" ezért sokba kerülne a fizetése a cégnek, vagy nincs tapasztalata. Ezért marad a közmunkaprogram. Az pedig még az évi 1 millát se éri el, nem hogy annyit egyen meg.
1: Ha olyan jól keresel akkor mit sír a szád, hogy mennyi megy el a totális gazdaságtalan és alacsony hatékonyságú főzési módszereddel. Méghogy 5k egy napra Röhej.Mi hárman költünk havi kb 70-80 körül kajára ebben benne van minden. És nagyon jókat főzünk tisztességes mennyiségben.
Az, hogy te a nyersanyag 80% át kidobod, mert képtelen vagy kitalálni, hogy mire lehetne még használni a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!