Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gazdagok, tehát akinek nem...

Gazdagok, tehát akinek nem kell azon aggódni, hogy nincs pénz ti mit esztek, kajáltok?

Figyelt kérdés
Mennyi pénz jut nálatok havi szinten kajára?

2015. okt. 12. 15:52
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
93%

40.: az az abszurdum ebben, hogy nem is érted, mi az a jólét. A jólét az, amikor nem jut eszedbe, hogy ezen és ezen tudnál spórolni, mert megteheted, hogy megvegyed.

A spórolás az az, amikor szeretnél valamit, de nem engedheted meg magadnak.

Ez a kettő nem fér össze egymással.

2015. okt. 13. 18:50
 42/48 anonim ***** válasza:
74%
41. Hagyd, úgysem érti! :)
2015. okt. 13. 19:57
 43/48 anonim ***** válasza:
78%
Én csak annyit mondok, hogy a Panopea generosa-ból készült főétel 100ezer forint, aki egy könnycsepp nélkül megrendeli a négyfős családnak, az jómódú. Addig pedig ne vitázzunk azon hogy kaviár meg lazac. Ami alapból nevetséges, mert a kaviár és a lazac is filléres tétel. Kb. sonka árban vannak, persze nem parizer..
2015. okt. 13. 20:46
 44/48 anonim ***** válasza:
77%
És te hol ettél ilyet itt Magyarországon, uttsó? :-)
2015. okt. 13. 21:16
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Jó 43-as, a jómódú, gazdag és a dúsgazdag/multimilliomos között is van különbség.

Ha belegondolsz, 1-2 milliós bevétellel nettóban fejenként már gazdagnak mondható az ember, de nem engedheti meg magának mégsem, hogy naponta 100.000 ft-ért ebédeljen :)

2015. okt. 13. 21:45
 46/48 anonim ***** válasza:
66%

:D Ez a kérdés...

Nekem sosem kell megnéznem a boltban, hogy mi olcsóbb, mi mennyibe kerül. Hetente 6-8 alkalommal étterembe megyünk. Van, hogy többször, akkor munka miatt már, pl ott van megbeszélés. Étteremben sem kell megnéznem, hogy mennyiért rendelek.

Szeretek főzni, általában hagyományos ételeket készítek, minőségi alapanyagokból. Ezt szeretjük. Ha puccos ételt szeretnénk, elmegyünk olyan helyre, és eszünk ott.

Az olasz konyhát pl imádom, tengeri dolgokat, halakat egyaránt.

Nem tudom megmondani, hogy mennyit költünk élelmiszerre. Fogalmam sincs, sosem számoltam össze.

2015. okt. 14. 14:49
 47/48 anonim ***** válasza:
63%

Előző vagyok, illetve kettővel ezelőtti.

Most olvastam el az eddigi válaszokat.

Nagyon viccesnek tartom, hogy egyesek azt hiszik, a gazdagok mást esznek, mintha más faj lennének.

Imádom a főzelékeket. Fasírttal. Szeretem a hagyományos húslevest, hurkát, kolbászt, csülökpörköltöt, igazából bármit. A káposztás tésztát is.

Mint írtam, ha különleges ételhez van kedvem, akkor olyan helyre megyek! Attól még mást is szoktam enni...

2015. okt. 15. 19:15
 48/48 anonim ***** válasza:

Havi 80e körül költünk kajára, ketten vagyunk. Napi 5-ször eszünk, félkészétel nincs otthon, mindig főzök. Előre megtervezem a heti menüt, kenyeret, zsemlét én sütöm.

Alapanyagokból a jó minőséget veszem, zöldséget, gyümölcsöt piacon, egyébként heti egyszer megyünk vásárolni.

Néha rendelünk pizzát, vagy elmegyünk egy étterembe.

Főleg egészséges ételeket eszünk, chips, kekszek nincsenek otthon. Csoki van, 70% feletti kakaótartalommal. Üdítőből csak 100% rostosat veszünk, de abból is csak keveset.

2015. okt. 20. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!