Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gazdagok, tehát akinek nem...

Gazdagok, tehát akinek nem kell azon aggódni, hogy nincs pénz ti mit esztek, kajáltok?

Figyelt kérdés
Mennyi pénz jut nálatok havi szinten kajára?

2015. okt. 12. 15:52
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
63%

Mennyit költünk rá, vagy mennyit költhetnénk?

Nem tudom gazdagnak számítunk e, de tény, hogy átlag felett élünk.

Havi szinten 60.000 forint körül költünk, illetve ezen felül legalább egyszer beülünk enni valahova.

Hogy miket eszünk?

Ma pl. rakott kel volt, de a közeljövőben biztos, hogy lesz szilvásgombóc, kapros csirkemell, főzelék.

Nálunk általában hetente van egy húsos étel, egy főzelék vagy egy krémleves a többi változó.

Ami talán luxusnak számít, hogy gyakran eszünk kagylót és már tengeri herkenytyűt is.

2015. okt. 12. 16:03
 2/48 anonim ***** válasza:
60%
én olyan átlag/felsö közép osztály beli vagyok apám szerint és csak az én kajám ugy 50 ezer bár a család többi tagja olyan 60-80 ezerért eszik
2015. okt. 12. 16:06
 3/48 anonim ***** válasza:
38%
már mint 60-80 ezer a 3muk kajája
2015. okt. 12. 16:07
 4/48 A kérdező kommentje:
Igen, mennyit költötök pl októberben?
2015. okt. 12. 16:07
 5/48 anonim ***** válasza:
76%
1. Szerintem teljesen átlagos, ez nem számít "gazdagságnak" amit te írsz.
2015. okt. 12. 16:18
 6/48 anonim ***** válasza:
31%

Első vagyok írtam, hogy havi 60.000 forint körül költünk.

Hetente egyszer megyek bevásárárolni, olyan 12.000 Ft körül fizetek.

Hétközben már csak tejet, kenyeret szoktam venni, bár a kenyeret inkább megsütöm.

Két felnőtt, két gyerek, de a gyerekek még picik. Főleg anyatejet esznek, de már kóstolgatnak, bár ez semmi plusz költség egyelőre.

2015. okt. 12. 16:18
 7/48 anonim ***** válasza:
41%
Első vagyok megint, szóval ha szeretnénk anyagilag a többszörösét ott tudnánk hagyni a boltban, nem viselne meg. De feleslegesnek érzem.
2015. okt. 12. 16:20
 8/48 anonim ***** válasza:
73%

Én átlagon felül keresek, 4 gyerek van, úgyhogy elég nagy összegeket hagyok a boltban a heti bevásárlások során, de semmi extrát nem eszünk, azért, mert megtehetnénk, még nem fogunk osztrigát enni kaviárral. Viszont egy adott élelmiszerből igyekszem a legjobb minőséget megvenni, még ha ez drágább is.

Azokat a házias ételeket készítem, amelyeket még anyukámtól tanultam, kiegészítve egy-egy újdonsággal. A gyerekeim körében nagyon népszerű a tészta bármilyen formában, úgyhogy azt hetente egyszer beiktatjuk, én meg igyekszem minél változatosabban elkészíteni, hogy ne mindig bolognai legyen.

A gyerekek külföldön születtek és éltek évekig, tenger mellett, így nekik a tengeri halak és herkentyűk ugyanolyan természetes ételek, mint a rántott hús, így ezek is viszonylag gyakran kerülnek az asztalra, igaz, Budapesten néha nehéz jó minőséget beszerezni (aki tud tuti lelőhelyet, ne tartsa magában).

2015. okt. 12. 16:26
 9/48 anonim ***** válasza:
73%
Halakat, a nagycsarnokban vagy a metróban szoktam venni. Néha Budaörsön, ha rá tudom venni a férjemet, hogy hozzon onnét:)
2015. okt. 12. 16:30
 10/48 anonim ***** válasza:
51%

Olyan 60 ezer megy el kajára kb.

Itthon főzök, néha beülünk valahova.

2015. okt. 12. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!