Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A gazdagok miért ilyen bunkók,...

A gazdagok miért ilyen bunkók, beképzeltek, lenézőek, egoisták? Miért hiszik azt, hogy nekik bármit szabad?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 17. 16:24
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy idióta kérdés. A szegények között is van bunkó, és a gazdagok közt is normális. Illetve... igazából én eddig nem találkoztam bunkó beképzelt lenéző egoista gazdaggal... Szegénnyel igen.
2015. ápr. 17. 16:31
 2/51 A kérdező kommentje:
hát... én valahol középtájon mozgok... de akkor inkább a szegények felé húzok. persze szegények között is vannak bunkók, de a gazdagok között szerintem több.
2015. ápr. 17. 16:34
 3/51 anonim ***** válasza:
9%
Mert gazdagságuk beképzeltté teszi őket. A pénz és a külsőség az istenük, és élvezik hogy a többség nyomorog, ők meg nem. De persze bármikor vége lehet a szép életnek, akkor pedig vissza süllyednek az átlag szintre.
2015. ápr. 17. 16:37
 4/51 anonim ***** válasza:
100%

"de akkor inkább a szegények felé húzok"

Ezt azért teszed, mert így a köreidben te vagy a gazdagabb... Tehát te vagy a bunkó beképzeld lenéző egoista. És senki, aki ilyen, mint te, nem gondolja ezt magáról. Ugye te sem? Csak a szegényebbek gondolják ezt róluk. Micsoda paradoxon ez, ha behelyezed magad a képbe...

2015. ápr. 17. 16:40
 5/51 A kérdező kommentje:

Utolsó:

mi van?

ezt nem értem, bocsi...

2015. ápr. 17. 16:44
 6/51 A kérdező kommentje:

" mert így a köreidben te vagy a gazdagabb"

inkább a szegényebb!

és én már sok tehetőssel találkoztam ,a sulimba is sok gazdag gyerek jár és baromira el vannak kényeztetve! amit kérnek azt egyből meg is kapják és hihetetlenül bunkók és beképzeltek!

2015. ápr. 17. 16:46
 7/51 anonim ***** válasza:
69%

Persze hogy nem èrted. Vagy csak nem akarod?

Szegényebb rètegnél jóval több a bunkó, irigy, stb ember. A szegény ember a gazdagot hibàztatja saját szegénysége miatt, nèzd csak neg, egèsz életük bűnbak keresès, felelősség hárítása.

2015. ápr. 17. 16:49
 8/51 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó bekezdès mindent elàrult. Irigy vagy.
2015. ápr. 17. 16:50
 9/51 A kérdező kommentje:
én majd szeretnék jól élni, ha felnőtt leszek ,ezért tanulok rendesen, majd egyetemre is szeretnék menni. de viszont a pénz tényleg nagyon el tudja vakítani az embereket. tudom, hogy vannak olyan gazdagok is, akik önerőből érték el ezt, azok meg is érdemlik a pénzüket, viszont az olyan, akiknek hipp-hopp csak lett, azok nagyon nem... az iskolámban meg a legtöbb gyerek igen tehetős és ez a viselkedésükön meg is látszik.
2015. ápr. 17. 16:55
 10/51 A kérdező kommentje:
mondjuk én még rendes gazdaggal nem nagyon találkoztam... tudom, hogy vannak, de biztos nem errefelé, ahol én élek. itt többnyire a tehetősek menőznek a pénzükkel
2015. ápr. 17. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!