A gazdagok miért ilyen bunkók, beképzeltek, lenézőek, egoisták? Miért hiszik azt, hogy nekik bármit szabad?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 16:24
21/51 A kérdező kommentje:
mármint utosló előtti!
2015. ápr. 17. 17:11
22/51 anonim válasza:
Most erre mit mondjak igen valamilyen szinten igen,de várjál én nem keveset dolgozok és tanulok érte,volt,hogy este 11kor még mókoltam a szoftvert,tehát There is no free lunch.
23/51 anonim válasza:
Nem, ez kifejezetten nem így van. Elég sok nagyon gazdag embert ismerek (1 közülük a leggazdagabb 100-ban is benne van), mindenki kifejezetten jóarc.
24/51 A kérdező kommentje:
utolsó: tudok én neked olyan gazdagokat mutatni, akiknek másból sem áll az életük, mint káromkodásból, pénzszórásból, menőzésből, szexből, piálásból, bunyózásból, bulizásból.
2015. ápr. 17. 17:28
25/51 A kérdező kommentje:
de persze ők nincsenek benne a leggazdagabbak között.
2015. ápr. 17. 17:29
26/51 anonim válasza:
És akkor?
Miért törődsz velük?
Mindenki a saját háza táján sepregessen.
Akkor én is lenézendő vagyok mert imádok bulizni,adok magamra és szeretek ,,ismerkedni" is?
Ez miért fáj neked ha ők olyanok?
Esetleg úgy akarsz élni te is?
Hát tegyél érte.
27/51 A kérdező kommentje:
attól függ mit értünk bulizás alatt! ha nem iszod le magad részegre, nem húzól be az embereknek meg ilyenek ,akkor nem baj. viazont nekik tényleg abból áll a buli hogy "igyuk le hotl részegre magunkat, mert az olyan menő"
2015. ápr. 17. 17:49
28/51 A kérdező kommentje:
húzol*
2015. ápr. 17. 17:50
29/51 A kérdező kommentje:
ja és a normális bulizás, ismerkedés, igényesség mióta egyenlő azokkal amiket én írtam?
2015. ápr. 17. 17:51
30/51 anonim válasza:
Sose bántanék senkit minek?
Még aki beszól azt se ütném meg,mert van önkontrollom hiába ,,izomagy" vagyok.
Nem orkok vagyunk érted :))))
Ha üthetnékem van elmegyek az edzőterembe ott a zsák és zsákolok kardiónak kiváló.
Aki verekszik az tényleg egy sutyerák paraszt,menjen és akkor küzdő sportoljon ha annyira üthetnéke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!