Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a gazdagok...

Mi a véleményetek a gazdagok jótékonykodásairól?

Figyelt kérdés

Személy szerint engem nagyon irritál, mert jellemző rájuk hogy valami távoli cél érdekében adakoznak, úgy mint az afrikai éhező gyerekek vagy ázsiai szökőár áldozatai vagy ilyesmi. A saját alkalmazottaik fizetését miért nem emelik inkább? Saját, közvetlen környezetükben miért nem veszik észre a szenvedést?

A rongyrázás az csak rongyrázás marad, nem csak az a jó amit mások szeme láttára teszünk!

2015. ápr. 14. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
A gazdagok olyanok, mint a női lábak: nem kritizálni kell őket, be kell közéjük kerülni!
2015. ápr. 14. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

"Személy szerint engem ..."

Majd ha te is hasonló összegeket fogsz adakozni, kikérjük a véleményed! ;)

2015. ápr. 14. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem meg örülj neki, hogy egyáltalán megteszik. Lehet, hogy van ezzel valami céljuk (felkelteni a figyelmet magukra), de legalább segítenek másokon.

Én is megtenném, ha lehetne és lenne bőven miből.

Többször "álmodozom" arról, hogy mi lenne, ha megnyerném esetleg a lottót?!

Ha megtörténne, biztos, hogy önzetlenül adnék olyan intézményeknek, akik rászorulnak.

Közvetlen környezetemben is kapásból van kettő (lányaim óvodája és iskolája).

Mindegy is, bármilyen intézményt segítenék, az tuti, hogy nem kézbe adnám oda a pénzt, hanem megvenném én ami kell. Kifizetném azt, amire szükség van (pl. épület teljes felújítása, korszerűsítése).

2015. ápr. 14. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy kisebb vállalkozásom van, 17 alkalmazottal. Az alkalmazottaim becsületesen megvannak fizetve, bónuszt is kapnak eleget, jól érzik magukat. Hogy miért adakozok? Mert tudom, hogy vannak olyan emberek, akiknek kevesebb szerencséjük van, mint nekem. Mert úgy érzem, hogy a valamiben tehetséges, de szegény sorsú gyerekeket igenis támogatni kell, hogy később teljes tagjai legyenek a társadalomnak. Nincs semmilyen hátsó célom.
2015. ápr. 15. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!