Mi a véleményetek a gazdagok jótékonykodásairól?
Személy szerint engem nagyon irritál, mert jellemző rájuk hogy valami távoli cél érdekében adakoznak, úgy mint az afrikai éhező gyerekek vagy ázsiai szökőár áldozatai vagy ilyesmi. A saját alkalmazottaik fizetését miért nem emelik inkább? Saját, közvetlen környezetükben miért nem veszik észre a szenvedést?
A rongyrázás az csak rongyrázás marad, nem csak az a jó amit mások szeme láttára teszünk!
"Személy szerint engem ..."
Majd ha te is hasonló összegeket fogsz adakozni, kikérjük a véleményed! ;)
Szerintem meg örülj neki, hogy egyáltalán megteszik. Lehet, hogy van ezzel valami céljuk (felkelteni a figyelmet magukra), de legalább segítenek másokon.
Én is megtenném, ha lehetne és lenne bőven miből.
Többször "álmodozom" arról, hogy mi lenne, ha megnyerném esetleg a lottót?!
Ha megtörténne, biztos, hogy önzetlenül adnék olyan intézményeknek, akik rászorulnak.
Közvetlen környezetemben is kapásból van kettő (lányaim óvodája és iskolája).
Mindegy is, bármilyen intézményt segítenék, az tuti, hogy nem kézbe adnám oda a pénzt, hanem megvenném én ami kell. Kifizetném azt, amire szükség van (pl. épület teljes felújítása, korszerűsítése).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!