A gazdagok miért ilyen bunkók, beképzeltek, lenézőek, egoisták? Miért hiszik azt, hogy nekik bármit szabad?
"nagyon jól lehetne keresni.
DE!
Sajnos nem sikerült neki elhelyezkedni abban a szakmában."
Remelem erzed te is hogy mekkora bazi nagy ellentmondas amit leirtal. Amivel jol lehet keresni azzal konnyu elhelyezkedni.
A testvered tudasa ennyit er a munkaeropiacon. Errol nem a fonoke tehet, hanem a testvered.
Mi ebbol a tanulsag? Meg iskolaba jarsz, ugyhogy huzzal bele. Nem szakmunkaskepzo meg okj meg ilyenek, hanem rendes diploma.
Aztan 10-15 ev mulva majd rad fogja mondani a sok korlatolt ember hogy milliokat keres aztan nem is csinal erte semmit.
"Mi ebbol a tanulsag? Meg iskolaba jarsz, ugyhogy huzzal bele. Nem szakmunkaskepzo meg okj meg ilyenek, hanem rendes diploma."
Na nem írok neked csúnyát modorálom magam, van egy fiatal fiú nagyon de nagyon okos, a szülei rendesen alkoholisták ( nem is értem hogy ő hogy ilyen okos na mindegy ) tovább akart tanulni gimnázium után de sajnos nem volt pénze, és nem írok neked csúnyán pedig más szavakat meg nem tudok hozzád fűzni.
hat... ha jol tudom, van, hogy tamogat az allam... de ha nem, akkor is lenne ra valamennyi penz, es ha ugy sem eleg, elmegyek addig dolgozni, amig ossze nem gyulik. de hat ez meg messze van.
amugy a csunya szavak engem illetnenek, vagy...?
"tovább akart tanulni gimnázium után de sajnos nem volt pénze"
ezer es egy lehetoseg van penzt szerezni a tanulashoz. Aki akar az tud is.
Ez az "alkoholistak a szuleim" csak egy jo kifogas.
"tovább akart tanulni gimnázium után de sajnos nem volt pénze"
Diákhitel?
Igaza van a kérdezőnek a gazdagok bunkók.
Milyen ezer egy módja van a pénzkereseti lehetőségnek???
Nálunk meg csak közmunka van, és képzeld dolgozott ott is havi 50 ezer de azt meg is kellet ennie, de mondhatom én neked ezt, úgy se érted béke
"Milyen ezer egy módja van a pénzkereseti lehetőségnek??? "
Hja ha egy kis szabolcsi faluban varja az ember a sult galambot, akkor semmi, igazad van, es mindenki bunko aki mast allit.
Bankszektorban dolgozom, és emiatt a "gazdagabb" emberek nagy skálájával beszélek/találkozom.
A "kicsi" gazdagok között, amit én a középosztály közepe-teteje felé tennék (10-20 millió ft megtakarítás) viszonylag sok a tuskó, ki-ha-én-nem ember, aki mindenért panaszkodik, és a pénzéért cserébe irreális elvárásokat támaszt. (azt csak halkan jegyzem meg, hogy sokszor olyan emberek, akiknek a pénze öröklésből, elhunyt szülő/nagyszülő lakásának eladásából van)
A tényleges vagyonosok (70-100 millió forintos megtakarítástól a csillagos égig) teljesen más kategória. kb egy kezemen meg tudom számolni a tapasztalataimból azokat, akik "nehéz esetek" a nagy többségük, türelmes, normális, felvágásnak nyoma sincs benne, reálisak az elképzelései stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!