Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gazdagok, tehát akinek nem...

Gazdagok, tehát akinek nem kell azon aggódni, hogy nincs pénz ti mit esztek, kajáltok?

Figyelt kérdés
Mennyi pénz jut nálatok havi szinten kajára?

2015. okt. 12. 15:52
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
93%
Na, látom azért vannak itt olyan hozzászólók, akik értik is a kérdést, és megírták a reális összegeket. Nem ilyen 60 ezreket családonként...
2015. okt. 12. 21:01
 22/48 anonim ***** válasza:
53%

Azt nem tudom az enyémen mit kell lepontozni? 200 euró hús nélkül úgy, hogy gyakorlatilag csak vacsorát eszünk belőle és hétvégén ebédet, és az éttermek, munkahelyi kaja ezen felül vannak szerintem 2 főre nem kevés, de kinek mi.

Attól jobban érzi magát a lepontozó, ha leírom hogy éttermenként 50-100 euró ottmarad, meg ugyanennyi fejenként a munkahelyen is hetente az ételre???

2015. okt. 12. 21:09
 23/48 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagyok szegény de nagyon kis adagokat eszem mert nem akarok hizni. Általában valamilyen húst eszem salátával, spagettit gombával és tejszínnel, grill csirkét csinálok. Sok gyümölcsöt is eszem és zöldséget, minőségi joghurtot, zöld teát iszom amit magam főzök és rendszeresen dobozos 100% narancslevet iszom. Napi 1 minőségi kávét is megiszok egy kávézóban ( napi 2-3 euro). Ritkán beülök ide-oda enni.

Nem tudok pontos összeget mondani de havi 200 euro lehet a kávéval.

2015. okt. 12. 21:34
 24/48 anonim válasza:
70%
Nem tudom pontosan mennyit költök kajára, egyedül élek, de állandó étel nálam a disznó, marha, csirke, pulykahús, a gomba, zöldségfélék és a halak, tojás, tejtermékek. Kb. így.
2015. okt. 13. 09:55
 25/48 anonim ***** válasza:
55%

kb.100.000Ft/hó 2 felnőtt és 2 gyerek (6 és 9 évesek).

Átlag feletti vagyonunk van, de nem vagyunk különösebben gazdagok. Munkahelyen, iskolában ebédelünk, de este meleg vacsora van legalább 4-szer egy héten és hétvégéken ebéd. Mindent alapanyagokból készítünk, tehát nincsenek zacskós , konzerv és fagyasztott kész kaják ( kivétel a fagyasztott hal és a zöldségek néha). Hetente van bolognai spagetti vagy pizza vagy lasagne; valamilyen hal sütve, rántva; csirke valamilyen formában ; húsleves és rántott hús ;valamilyen főzelék, spenót, sóska; juhbeles virsli ; lencse/bab/zöldség/gulyásleves , sós lepény/lángos ; palacsinta, smarni, almás pite és néha sült húsok, pörkölt, rizottó, toros káposzta, túrós/krumplis tészta. Köretnek hasáb, burgonyapüré, rizs, nokedli.

2015. okt. 13. 10:03
 26/48 anonim ***** válasza:
83%

Többen írták, hogy ugyan ki számít gazdagnak és ki nem.

A bruttó fizetésem havi egymillió felett van, egyetlen keresőként a családban. Van közép- és felsőoktatásban tanuló gyerekem is, többféle megtakarításom is, de hitelem nincs. Az utazás a hobbim, nem luxuskategóriában, de nem is hátizsákosként, évente többször megyek városnéző túrákra, egzotikus helyekre, időnként tengerentúlra.

Tudom nemcsak a kaják, az alapanyagok, hanem a háztartási kellékek (mosószer, öblítő, tusfürdők stb stb), a színházjegyek, -bérletek, a fodrász, a kozmetikus, a közüzemi szolgáltatások, különböző üzletekben a ruhák hozzávetőleges árait is fejből, mert háziasszony (is) vagyok, és én menedzselem a családot, így hozzászoktam. Ezenkívül nem szeretek sem fölösleges, sem gyenge minőségű holmikra költeni.

Havi 80-100 ezer Ft megy kajára, átlagosan (évszaktól függően változik.)

Döntsétek el, hogy gazdagnak számítok-e vagy sem, én nem tartom magam annak, csak polgári jólétben élőnek.

2015. okt. 13. 10:21
 27/48 anonim ***** válasza:
61%
25: fejenként 25.000 ft és a felsorolt ételek inkább szegényesnek számítanak, mint gazdagnak...
2015. okt. 13. 11:07
 28/48 anonim ***** válasza:
51%
21: azért mert van pénzünk, még nem költünk sok pénzt kajára. Nem értem miért is kéne? Ha nekünk jók a sima kaják, miért kéne kaviárt enni, csak azért mert van pénzünk??
2015. okt. 13. 11:22
 29/48 anonim ***** válasza:
54%
27-esnek . Nem vagyunk nagyétkűek és nem főzünk nagy mennyiségeket, csak éppen annyit amennyi elfogy. A férjemnek van olyan barátja aki egyedül megenné a mi négyszemélyes vacsoránkat. Aki 60000-ből hozza ki a havi kaját azt milyen jelzővel illeted?
2015. okt. 13. 11:25
 30/48 anonim válasza:
100%

Nekem kb. havi 50-60.000 Ft egyedül,sok benne a csirkemell,zöldség,rizs.

Gyümölcs,ritkán járok étterembe magamra főzök.

2015. okt. 13. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!