Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dósa Fanninak és Pintér Nati...

Dósa Fanninak és Pintér Nati szüleinek mi a munkája, hogy ilyen gazdagok?

Figyelt kérdés
Csak azért vagyok rá kíváncsi mert, jó lenne nekem is ilyen jó körülmények között élni.

2015. jún. 18. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Mind a kettő vidéki városban élő egyszerű családból származik. Nem gazdagok...nem tudom honnan szedted ezt. Az "ask" miatt lettek "celebek", a Nati az mindig a pénz felé húz és a testi adottságaival lett "valaki". A Dósa meg még azt hiszem az iskolát sem járta ki...
2015. jún. 18. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
miért lennének gazdagok? átlagemberek
2015. jún. 19. 17:41
 3/8 anonim válasza:
86%
A pintér nati egy pest közeli faluban él a barátnőjénél egy putris házban (igen tudom mert egy közeli barátja mondta nekem). Szóval nem gazdag
2015. júl. 28. 08:21
 4/8 anonim válasza:
94%
Aranyos,hogy ilyen naiv vagy:DD de nekem legalább 120 olyan ismerősöm van akik lepukkant panelben laknak,töltött cigit szívnak és a lakbért alig tudják kiperkálni de a fb képeken úgy néznek mint a Heidi Klum,és minden megspórolt pénzükön kistáskát kiscipőt és ájfont vesznek.Sajnos ez általános jelenség.Aztán lefotózzák magukat a bánya tónál ami egy kis instagrammal olyan mint az Adriai tengerpart..Csak nem az.Láttad bármelyiket Pesten kívül fotózkodni?Láttál róluk nyaralós képeket Miamiban vagy mittudménhol?Nem véletlen.Nem gazdagok.De ettől még jól csinálják amit csinálnak,mert róluk beszélünk
2016. febr. 16. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

detto, nekem is van egy ismerősöm, akit 2 havonta ki akarnak tenni az albérletből, mert nem fizeti, adósságból adósságba veri magát 23 éves létére, de a facebook képei alapján az idegenek azt hiszik, hogy ő valami gazdag pcsa :) amint van egy kis pénze, szalad a Westendbe, ájfon, csücsörítés... ő is amúgy dettó olyan, mint ezek a lányok, instagrammra kiteszi a "meztelen vagyok, de a takaró éppen hogy eltakarja a mellemet" féle képeit, neki is ezer lájkolója és követője van, annyira hamis az egész.... közben szegényke olyan egyszerű, mint a 100-as szög, az érettségin megbukott, nem is ment el újra, nem dolgozik semmit, csak ilyen 1-2 napos lutri munkákat, pl. fagyizóba lement 1 napra, de ő ezt "nem bírta" és otthagyta, stb. :)

nem szabad bedőlni az ilyen embereknek.

a másik: ha megtudnád a szüleik foglalkozását, tegyük fel, hogy az anyja ügyvéd, az apja agysebész. akkor szólnál a szüleidnek, hogy ők is menjenek el gyorsan kitanulni ilyet, és helyezkedjenek el ezekben a szakmákban, mert a Dósa Fanni szülei is ezt csinálják, és de jó élete van a Fanninak? :)

hány éves vagy, 12, hogy ilyen dolgok foglalkoztatnak? :)

2016. jún. 18. 10:30
 6/8 anonim válasza:
80%
Utolsó: nekem anyam detto ugyanez a kategoria 46 evesen.......😐😑😶😥😯😤😟😓😭😢:cccc :(
2016. dec. 26. 00:10
 7/8 anonim válasza:
Mint amit te leirtal ide.....:S
2016. dec. 26. 00:10
 8/8 anonim válasza:
Utolsó kurvák tipikus mű mellű csajok akiknek akinek IQ megegyezik a lábmèretükel. Csak baszni jó őket mert kurvák.
2021. dec. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!