Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gazdagok, tehát akinek nem...

Gazdagok, tehát akinek nem kell azon aggódni, hogy nincs pénz ti mit esztek, kajáltok?

Figyelt kérdés
Mennyi pénz jut nálatok havi szinten kajára?

2015. okt. 12. 15:52
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
74%
A 60 két főre sokkal reálisabb, mint a 100 4re. Mellesleg az általad írt ételek is épphogy spórolósak. Aki megteheti, biztos hogy nem főzeléket eszik, ne nevettess már. Ti inkább rosszul éltek, mint jól ez alapjàn.
2015. okt. 13. 12:10
 32/48 anonim ***** válasza:
54%

31: komolyan nem értelek :)

azért mert van pénzem, attól szeretem a főzeléket :D miért ne ennék főzeléket is?

2015. okt. 13. 12:12
 33/48 anonim ***** válasza:
72%
A Hal a Tortán vagy a Vacsoracsata műsorában sem esznek az átlagosnál gazdagabb emberek hú de különlegesen drága ételeket. Volt egy gazdag német ismerősöm aki káposztás tésztát kért az Intercontinentálban, mert megkívánta a személyzet aznapi kajáját . A milliomosok sem esznek nap mint nap tengerparti szélben szárított sonkát, lazacot, szarvasgombát , kaviárt vagy steaket.
2015. okt. 13. 13:10
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már ezt a szarvasgombát, meg lazacot kaviárral! Nem erről van szó! De igenis ha mindent megveszel a családnak, és nem nézed az árakat, hús, sajt, szalámi, és ebben még nincs benne mondjuk heti 1 piaci bevásárlás, akkor ne ilyen 60-80 ezreket írjatok családokra, mert ez nem igaz, ha meg igaz, akkor nem vagy gazdag, igenis meg kell nézned az árakat, 60 ezer forint elég szűköcskén elég egy családnak, maradjunk ennyiben!
2015. okt. 13. 15:53
 35/48 anonim ***** válasza:
54%
100000-et írtam 2 felnőttre és 2 gyerekre . Le lettem szólva, hogy szegényesen főzök és spórolós vagyok. Nézem az árakat, de nem veszek silány árut csak azért mert olcsó. Inkább a mennyiségen tudok spórolni és azon, hogy nem dobok ki semmit, mert pont annyit készítek amennyi el is fogy.
2015. okt. 13. 16:12
 36/48 anonim ***** válasza:
41%
Én nézem az árakat, pedig van pénzem. Megvehetném az Angus bélszínt 20-25 ezerért kilóját akár minden másnap, de nem teszem, mert szeretjük a csülkös bablevest, a túrós csuszát, sőt, a tökfőzeléket is.:-) Nem szórom el fölöslegesen pusztán azért, mert van.
2015. okt. 13. 16:14
 37/48 anonim ***** válasza:
78%
35, nem érted, hogy itt arról van szó, hogy ha a spróroláson kell gondolkodnod az kicsit sem jólét? Inkább valamivel átlag alatti. Azzal van a baj, hogy nem is fogod fel, hogy nem hozzád szólt a kérdés.
2015. okt. 13. 16:17
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem élek Magyarországon.

Rendszeresen eszem csirkét, sertést, tengeri halat. Mindezt kiadós zöldségkörettel. Csak extra szűz olívaolajat használok ( tengerparti ország ahol termelik igy sokkal olcsóbb). Sajtból mozzarellat vásárolok 9 euro / kg áron. Tejet és joghurtot is gyakran fogyasztok. Ritkábban tésztát de előfordul az is a havi étrendemben. Jahh és sok gyümölcsöt. A félkész, előre panirozott húsokat kerülöm. Nagyon ritkán eszem fagyasztott terméket vagy egy pizzát kinn. Péksüteményeket évek óta nem eszem meg. Általában én főzök igy csak nagyon ritkán járok étterembe.

Ma sült szardínia és sütőben sült cékla volt az ebédem.

Nem tudom mennyit költők havonta. De a zöldség gyümölcs 1-2 euró kilója, egy nyers másfél kilós csirke 6 euró, az olívaolaj 4-5 euro literje, a sertéshús 7 euró/ kg. A joghurt 600 gram/1.20 euró, a tojás 0.35 cent/ db. Ilyen árakkal kell számolnom. A havi mennyit nem tudom, talán 150 euro. De több napra főzök, a vacsorám sokszor azonos az ebédemmel.

Gazdag vagyok? Nem tudom.

2015. okt. 13. 16:20
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
A halak kb. 5-10 euro / kg.
2015. okt. 13. 16:21
 40/48 anonim ***** válasza:
62%

"35, nem érted, hogy itt arról van szó, hogy ha a spróroláson kell gondolkodnod az kicsit sem jólét?"

Nem KELL gondolkodnia a spóroláson, csak nem szeret pazarolni. A gazdagság vagy a szimpla jólét nem egyenlő azzal, hogy szívesen szórjuk a pénzt.

2015. okt. 13. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!