Ennyire gazdagok a mai fiatalok szülei?
Egyrészt az Iphone és társai nem jelentenek automatikusan gazdagságot, gyerekeknél, felnőtteknél is státuszszimbólum, nem egy embert ismerek, akik nem esznek, hogy fizetni tudják a telefonrészletet, a gyerekek pedig egyszerűen érzelmi és fizikai zsarolással kikényszerítik a szülőktől. Vagy vesznek lopottat.
Másrészt a metrón figyeltem meg, hogy minden második embernek az Iphone-ja van, na ezek fele sem eredeti, csak klón. Órákkal szintén ez van, most épp a Michael Kors replikákkal van tele minden.
Sokan részletre veszik az iphone-t vagy a drágább androidos telókat (s5, z2, g3 stb), pl én is részletre vettem. havi 5400 az előfizetés ami 100%-ban lebeszélhető + 7 ezer a részlet.
Drága órát sem olyan nehéz megvenni ha pl kap a gyerek pénzt szülinapjára, névnapjára, karácsonyra, stb.
Kétszer annyi pénzt és fele annyi időt töltenek a gyerekkel,pedog forditva kellene. El van cseszve ugy ahogy van. "Annak idején" nem volt ez,most felértékelődtek azok a dolgok,amikre régen konkrétan s.z.a.r.t az ember. Kevesebb ido jut egymásra,igy ezeket hèzagokat pénzzel kell kitölteni,mert más nem jut eszükbe. De legalább a két pabel gyerek eltud beszélgetbi (menőzni)egymással,hogy kinek van drágább telefonja. Az mindegy,hogy részletre van véve vagy lopott vagy replika. A lényeg,hogy LEGYEN. Sőt a leglényegesebb,hogy minimum fél,de maximum egy éven belül még ujabb legyen,mert az jó. Mert ezt mondja a TV-ben a reklám. Igaz hogy az újon is csak telefo.álni,képet csinálni meg netezni lehet,mint a "régin",de kell az új mert azt mondták...Közben meg pl. az Iphone harmadik vilagbeli orszag tengerpartjara viszi a keszulekeinek hulladékát. Az ott lako emberek pedig a kabelekrol leégetik muanyagot hogy kinyerjék a fémet,a több emlet nagyságú szemEthegyeken guberálnak,sőt megjavitják a "fejlett embernek már nem kellett" telefonokat es használják! Milyen zöld is azaz alma? Mindegy is,hisz belül már rég elrohadt.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!