Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyire gazdagok a mai fiatalo...

Ennyire gazdagok a mai fiatalok szülei?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, minden nap más cipő, pulóver, kabát, ott figyel mindenki csuklóján a +50-es karóra,ájfón meg még sorolhatnám! Hogy kapnak ennyi pénzt a szüleiktől? Vagy hogy van ez? Kérem, valaki világositson fel!

2014. szept. 11. 18:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%
szülinapi, karácsonyi pénz. ezeket a dolgokat csak egyszer kell megvenni és van. következő évbe megin veszel hozzá. és összegyűlik. ruha szintén. ha már nem növöd ki és vigyázol rá akkor évről évre apránként összegyűlik nem kell fű de gazdagnak lenni hozzá.
2014. szept. 11. 20:06
 12/30 anonim ***** válasza:
47%

Hatalmas adidas logó figyel a pulcsimon...Ismerős lányáé volt.

Érdemben egyébként nem tudok hozzászólni a kérdéshez a három pár cipőmmel meg a sima gombos telefonommal, bocs. Szeretem az általánosítást.

14/L.

2014. szept. 11. 21:03
 13/30 anonim ***** válasza:
36%
Ha valakinek nincs hitele mert pl örökölt egy házat, az megteheti
2014. szept. 11. 21:49
 14/30 anonim ***** válasza:
79%

Rengeteg a másolat, van olyan ismerősöm akinek a szülei foglalkoztak ilyennel, rendszeresen hordtak be hamis táskákat az országba, majd eladták őket. Persze nem 100-200ezerért, mint amennyibe (vagy többe ) eredetileg kerülne, hanem 10 ezerért.

Volt is rá vevő, főleg a fiatal lányok köréből és másnap már büszkén viselték a vadiúj, "eredeti" Louis Vuitton tatyójukat.

Manapság pedig a plázás és a kínais dolgok közt sincs nagy árkülönbség.

2014. szept. 11. 22:27
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

ma 22:27

komolyan léteznek ilyen emberek, akik azt hiszik, hogy 10 ezerért eredeti LV táskát vesznek? :D

2014. szept. 11. 22:40
 16/30 anonim ***** válasza:
88%
A felsorolt ruhamárkák közül egyik sem a drága kategória, az Iphone-t meg nagyon kedvező részletekre veszik a kedves szülők, a Michael Kors, meg az Air max legtöbbször pedig replika. Ennyi a titok. Ma már nagyon nehéz megmondani valakiről csak a cuccai alapján, hogy gazdag.
2014. szept. 11. 23:32
 17/30 anonim ***** válasza:
82%

ma 22:40

Nem hiszik azt, tudják, hogy replika amit vesznek. De nekik megéri, hogy 10-15 ezerért hamis táskákkal rohangálhatnak. Én személy szerint viccesnek tartom, hisz gyakorlatilag köztudott, hogy ezek a táskák nem a magyar pénztárcához vannak szabva, de ők mégis büszkén viselik azt amiről mindenki tudja, hogy vateráról van.

2014. szept. 11. 23:43
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

"minden nap más"

Hát bocs,hogy nem hordom egy hétig ugyanazt a ruhát...

Pedig egyáltalán nem vagyunk gazdagok,nincs sok márkás ruhám. "+50-es karóra" valóban replika:DDD Pár ezerért veszi mindenki aztán villog,hogy milyen sok pénzük van miközben kínaiból öltözködnek.

De nem tök mindegy neked ki-hogy él? Ne irigykedj sem azokra akik gazdagok sem azokra akik éheznek,hogy gazdagnak látszódjanak. Törődj a magad dolgával.

2014. szept. 12. 09:58
 19/30 anonim válasza:
45%
Most mit irigykedsz? Nem tök mindegy neked, ki hogy él/honnan van pénze? Én a saját pénzemből vettem a telefonom, kb. egy évig gyűjtögettem rá. Ruhákat is saját magamnak veszek, szülinapi, karácsonyi pénzből, mellesleg dolgoztam is. Egy márkás órát pedig valójában a szüleimtől kaptam a 18. szülinapomra. Inkább foglalkozz magaddal, vagy ha ennyire zavar, dolgozz és neked is lehet.
2014. szept. 12. 12:07
 20/30 anonim ***** válasza:
79%

Azért a Bershka, Pull&Bear és az ezekhez hasonló "plázaboltok" nem épp a legdrágább kategória, pl. a Barney's-ba, Saks-ba egy cipőt nem nagyon veszel annyiért, mint a fent említett boltokban akár egy teljes kollekciót...

Szóval az, hogy mi a drága, mindenkinek más.

2014. szept. 12. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!