Tényleg kötelező a halat fejbecsapni a halárusnak, mielőtt a vevőnek értékesíti?
Mert feltűnő volt ahol szoktam halat venni, sőt ki is van írva. Azt mondják azt állatvédelem maradéktalan betartása miatt van
Jó, de mi van ha én nem akarom azonnal leölni? Eddig mindig élve vittem haza, és nem is messze lakom a piactól.
"akkor már nem rugdalja ki a vért magából, "
Óriási tévedés, ezzel csak a hozzá nem értésedet leplezed le.
"Ha közlöd az eladóval, hogy te most fogod és visszaviszed a Dunába (vagy akárhová), akkor nem vágja feje "
De igen!
Az eladónak ugyanis egyáltalán nem kötelező elhinni minden hülyeséget, amit a vevő mond.
Amit viszont kötelező tennie, végeznie a munkáját, amiért megfizetik, úgy, ahogy azt a munkaadója mondja, és úgy, hogy ne ütközzön törvénybe!
"Csak nem sajnáljátok őket? "
Nem, nem kell sajnálkozni, csak épp nem egy bonobói csimpánz szintjén állunk, hogy élvezzük a halálra kínzást.
A haszonállatokat meg kell ölni, igen, azért vannak tenyésztve.
És pont azért, ha már értünk élnek, minimum annyit megérdemelnek, hogy ha már van rá módunk, akkor legalább gyorsan öljük meg őket.
Nem órákig kínozva, elmeháborodott szadista módjára, hogy a fájdalomtól kapjon sokkot.
A hal egy ugyanolyan gerinces állat, mint egy kutya, vagy macska, ugyanolyan fejlett idegrendszerrel.
Az ilyen embereket élve nyúznám meg, ennyit érdemelnének.
Itt van neked néhány videó, élvezkedj rajtuk, biztos csak erre tudsz elmenni te szadista állat:
24- es! És vajon mielőtt leölöd őket, nem énekelnél nekik egy búcsúztató dalt? Én nem vagyok elmebeteg, csak mi világéletünkben ezeket a dolgukat így csináltuk, apáról fiúra szált mesterség. Nincs ebben semmi különös. Azalapján te ne merészelj elkönyvelni mindenféle elmebeteg szadistának, mert nem vagyok az. Pusztán mert az írásaimból arra következtettél.Megnézegettem azokat a videókat, amiket kiraktál. Valóban nem dobtam tőle hátraszaltót, de te ne engemet akarj élve megnyúzni, hanem azokat akik ugyanezt csinálják a kutyájukkal, macskájukkal.. Azt én sem hagynám szó nélkül..
Összefoglalva ki hogyan csinálja ezt az egészet. De mi nem fogunk korlátot szabni magunk köré, csak mert egy hülye rendelet ezt írja elő. A vágóhídon esetleg, de falun? A legtöbben ragaszkodnak a hagyományokhoz, és ott nincs ilyen,hogy jaj de sajnálom szegényt! A magasból tesznek rá, ahogy mondom!
Ezért mondom, hogy szigorúbban kéne betartatni az állatvédelmi törvényt.
Lecsuknának a p-csába 1-2 évre, egyből másképp beszélnél.
Bár most az is elég lenne, ha itt lennél. :)
Egyébként nem könyvellek el. Tényekről beszélek, bűnöző vagy, hiszen rendszeresen bűncselekményeket követsz el. Tény.
Nem fogok példát venni egy másik agyalágyultról.
Levágtam már néhány disznót, megkockáztatom, jóval többet, mint amennyit te valaha is fogsz.
Nem 3-kor kelek, 5-kor már részeg vagyok, és rám sötétedik, mire ki kell sütni a zsírt.
Én egy délelőtt van hogy 3-4 malacot levágok, de 2-kor már sül a hurka a sütőben.
Tudom miről beszélek, tudom hogy kell kivéreztetni egy sertést.
Akár áramütés után, akár fejbelövés után.
Csak megerősíteni tudom, ha ezzel valaki nincs tisztában, és még hangoztatja is, azzal kizárólag a saját hozzá nem értését leplezi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!