Ha a tejet felforralom veszít a kálcium tartalmából?
nem szeretem sem a tej sem a kakaó ízét...
ha pudingot csinálok belőle ugyanannyi kálcium marad benne?
Elvileg Danone Densia:)Tejtermékekben sok a kálcium.
A tejtermékek mellett remek kalciumforrás minden szálka nélküli hal - lazac és szardínia -, a bab - ideértve a babkonzervet is -, illetve a szójatej, különösen, ha hozzáadott kalciumot is tartalmaz.
Szerintem manapság már alig van a dolgokban vitamin. Érdemesebb megvenni a boltban a vitamin kapszulákat, azokban legalább elvileg az van.
Én vagy a kalcium pezsgőtablettát vagy a kalcium kapszulákat javaslom, ha tényleg ahhoz szeretnéd juttatni a szervezeted.
"Már a bolti tejben sincs meg az eredeti kálcium mennyiség 90%-a."
Ezt honnan a fenéből veszed?NEM IGAZ!!!
"tojasok helyat kiszaritod es utanaporhanyosra ledaralod akkor naponta egy kis mokkas kanal ,biztositja a napi termeszetes calcium adagot"
Egy fenét biztosítja! Nem szívódik fel így!
hova a jóégbe tűnne a kalcium a tejből???bírom a sok szakértőt. a tejiparnak nem az a specialítása, hogy
kalciumot, vagy mármit "kivonjon" a tejből!! hőkezelik a nyers tejet és beállítják a fogyasztói forgalomba kerülő zsírszázalékot.ennyi! sem el nem vesznek , sem hozzá nem tesznek semmit.
-tejes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!