1/20 anonim válasza:
Szerintem, vagy azért mert gyerekkorában beletömték, és megundorodott tőle. Vagy azért, mert hiába van 1001 recept, egyszerűen nem tudja jól elkészíteni.
2/20 anonim válasza:
Nem tudom, a legtöbb embert nem ismerem. De a környezetemben nem tudok olyat, aki nem szeretné.
3/20 anonim válasza:
Elöször is az nem igaz, hogy a LEGTÖBB ember nem szereti, csak a gyerekek egy része nem szereti és ha megtömik vele, akkor soha többé nem fogja megpróbálni.
Akit nem eröltetnek, azok többsége felnöttként sokszor megszereti.
Meg az sem igaz, hoyg a spenót a spenótmártást jelenti, van sok szár egyéb elkészítési módja is, csak ezt a többség nem is próbálja meg.
4/20 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy a "legtöbb ember"!
Van aki szereti, van aki nem.
Én gyerekként nem szerettem, most meg az egyik kedvelt főzelékem, jó fokhagymásan, borsosan.
5/20 anonim válasza:
Nem tudom, de én gyerekként és most is imádom.
6/20 anonim válasza:
Mert számu(n)kra borzalmas, ennyire egyszerű
7/20 anonim válasza:
Én azért, mert gyerekkoromban csak főzelék formájában kaptam, ami nekem undorító, gusztustalan pép.
Felnőttként szeretem a spenót leveleket, salátákba, tésztás ételekbe.
8/20 anonim válasza:
Szerintem sokkal többen nem szeretik a sóskát. Az én környezetemben 20-ból 1 sóskás a többi spenótos.
9/20 anonim válasza:
8. Akkor a saját környezetemben élő 20 közül, én vagyok az a bizonyos 1.
10/20 anonim válasza:
Mert nem fűszerezik megfelelően, sok fokhagyma kell bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!