Vajon az egereket mikor fogják ember ételnek tenyészteni?
Figyelt kérdés
A lisztkukacokat például, sáskákat már egyre több helyen tenyésztik emberi eleség gyanánt. Akkor ilyen alapon az egeret is lehetne, nem? Úgyis kártékony, semmi haszna nincs, hacsak az nem, hogy a ragadozó madarak, vagy a kígyók megeszik, és jóllaknak belőlük.2022. jan. 19. 14:24
1/14 anonim válasza:
Szerintem előbb esznek majd kutyát vagy macskát.
2/14 anonim válasza:
Remélem soha. De gondolom a kérdés inkább arra irányul hogyha, már nem lesz több haszonállat. Nos, akkor inkább a vegán életmódot választanám.
3/14 anonim válasza:
1. Tudom kína, de a kutya vagy macska azért nem jó, mert ők erdendően ragadozók.
4/14 anonim válasza:
Nem érné meg.
Én inkább azt nem értem, hogy a sok kutya és macska tetem miért fehérjefeldolgozóba meg dögkútba kerül, mikor ehető hús.
6/14 anonim válasza:
5.-re.
Svájcban is ettünk ebet. Ott is étel.
8/14 anonim válasza:
7.-re.
Nem. De ha ennyire tájékozatlan vagy a világról, akkor minek kommentelsz? Magadat égeted.
9/14 anonim válasza:
8.-re. ja hogy amit a zinternet ír az mind maga a valóság! Most már ezt is tudom. :D
10/14 anonim válasza:
9.-re.
1.: A tányéromon volt.
2.: Internet. Nos nem csak proli, kamu oldalak vannak ám, amiket te olvasol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!