Ha kannibál lennél, inkább izmos vagy egy kicsit teltebb embert ennél meg?
Figyelt kérdés
Már régóta foglalkoztat ez a kérdés, a barátaimmal is többször megvitattuk, de egyszerűen nem jutunk dűlőre. Nektek mi a véleményetek, melyik a finomabb?2021. ápr. 1. 23:03
A kérdező szavazást indított:
Telt ember
Izmos ember
45 szavazat
1/22 anonim válasza:
Nehéz döntés lenne, szerintem amelyiken több a hús. :D
2/22 anonim válasza:
Izmos, egészséges, lehetőleg minél inkább zsírmentes embereket.
"Az vagy, amit megeszel."
3/22 anonim válasza:
Én inkább keresnék egy átlagos testalkatút. A teltebben túl sok a zsír, az izmos meg nagyon rágós lehet, mint a vadhús. És túl száraz.
Olyat ennék meg, aki nincs kigyúrva, nincs elhízva, de nem is teljesen zsírtalan. Valamennyi zsír kell hogy jó szaftos legyen a kaja.
4/22 anonim válasza:
Nem szeretem a zsíros húst, szóval inkább az izmos. De ahogy a #3 írta, egy arany középút lenne a legjobb.
5/22 anonim válasza:
Mondjuk most elgondolkodtam hogy ha csak ez a két opció van, akkor a teltet enném, mert nekik is van izomzatuk, csak ugye nem látszik, mert a zsírréteg feljebb van. De ott is van színhús, valamivel el kell bírni a nagyobb testsúlyt. És hatalmas előny lenne, hogy lehet csinálni sok tepertőt, azt meg szeretem. Szóval telt.
6/22 anonim válasza:
A kicsit teltebbet, már ha tényleg csak kicsit az, nem elhízott tömény zsír. Az izmos túl rágós lenne.
7/22 anonim válasza:
Ez a két lehetőség közül inkább az Izmos, kigyúrt embert választanám. De szerintem egy gyerek lehet a legfinomabb.
9/22 anonim válasza:
Kannibalok is tudjak, hogy lapos a Fold? :D
10/22 anonim válasza:
Olyat, aki sportos és izmos, de mellette kicsit elhízott is. (Tudom, hogy ez elég ritka.)
Kell a szalonna is, attól lesz finom íze a húsoknak. Gyakorlatilag egy hússertés alkatú embert keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!