Ha kannibál lennél, inkább izmos vagy egy kicsit teltebb embert ennél meg?
Hát én fordítva gondolom. Egy öreg kakasból vagy tyúkból sokkal finomabb leves készül, mint egy fiatal csirkéből, meg persze az se mindegy, hogy tanyasi vagy tápos életet élt-e. A táposnak konkrétan semmi íze nincs, tökmindegy mennyi idős. Ugyanígy egy gyorskaján nevelkedett, városban sok szmogot szagoló, dohányzó embernek tuti rosszabb az íze, mint egy vidéki egészséges életet élő embernek, mondjuk olyannak, aki önfenntartó közösségben él.
Szerintem az idősebb ember az ízletesebb egy bizonyos korig. A gyerek szerintem még nagyon rágós is lehet. A borjú hús is csak azért puha, mert születés után nem engedik mozogni az állatot, vágásig le van láncolva. A gyerekeknek nagyon inas, ruganyos izmaik vannak, én nem hiszem hogy puha lenne vagy omlós, ráadásul kb semmi zsírjuk nincs, tehát száraz is.
16, persze, csináljunk még egy kannibálos kérdésből is nőgyűlölő incel kérdést 👍
Mellesleg a gondolatmeneted is hibás, ugyanis a frigid és a munkakerülő köszönőviszonyban sincs egymással. Épp a frigid nők szoktak karrierista munkamániások lenni (van ilyen a rokonságban is) ami szöges ellentéte az ingyenélő fajtának aki csak a lábát tudja széttenni, mert szeret a pasikból megélni hogy dolgoznia soha egy percet se kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!