Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha kannibál lennél, inkább...

Ha kannibál lennél, inkább izmos vagy egy kicsit teltebb embert ennél meg?

Figyelt kérdés
Már régóta foglalkoztat ez a kérdés, a barátaimmal is többször megvitattuk, de egyszerűen nem jutunk dűlőre. Nektek mi a véleményetek, melyik a finomabb?

2021. ápr. 1. 23:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon érdekesek voltak, ám a #7-es válaszoló felvetett egy újabb kérdést. Szerintetek egy gyerek vagy egy felnőtt ember húsa lehet ízletesebb, zamatosabb? Mert ugye a csirke is finomabb a tyúknál...
2021. ápr. 2. 10:44
 12/22 anonim válasza:
100%
Izmosat frissen, jóféle husi. A dagiból füstölt szalonnát, sonkát meg kolbászt kell csinálni. Mindkettő jó valamire.
2021. ápr. 2. 11:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Egy jó nőt, de szilikonmenteset!
2021. ápr. 6. 19:59
 14/22 anonim ***** válasza:
#11 gyerek biztos finomabb, jó puha omlós húsa lehet, illetve ha például a túlélés a tét, pl hajótörés stb akkor is a gyereket választanám, egyrészt hátráltat, másrészt nem tud hatékonyan részt venni a csapatmunkában.
2021. ápr. 14. 10:30
 15/22 anonim válasza:
100%

Hát én fordítva gondolom. Egy öreg kakasból vagy tyúkból sokkal finomabb leves készül, mint egy fiatal csirkéből, meg persze az se mindegy, hogy tanyasi vagy tápos életet élt-e. A táposnak konkrétan semmi íze nincs, tökmindegy mennyi idős. Ugyanígy egy gyorskaján nevelkedett, városban sok szmogot szagoló, dohányzó embernek tuti rosszabb az íze, mint egy vidéki egészséges életet élő embernek, mondjuk olyannak, aki önfenntartó közösségben él.

Szerintem az idősebb ember az ízletesebb egy bizonyos korig. A gyerek szerintem még nagyon rágós is lehet. A borjú hús is csak azért puha, mert születés után nem engedik mozogni az állatot, vágásig le van láncolva. A gyerekeknek nagyon inas, ruganyos izmaik vannak, én nem hiszem hogy puha lenne vagy omlós, ráadásul kb semmi zsírjuk nincs, tehát száraz is.

2021. ápr. 14. 11:19
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Valami frigid husi nő legyen, annak alapból sokkal több a zsírja, csak ahogy már írták, szilikonmenteset. Ha frigid akkor úgysincs semmi haszna, csak rinyál, szövegel, de nem dolgozik. Béke és nyugalom lesz utána a kannnibálcityben.
2021. ápr. 14. 11:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16, persze, csináljunk még egy kannibálos kérdésből is nőgyűlölő incel kérdést 👍

Mellesleg a gondolatmeneted is hibás, ugyanis a frigid és a munkakerülő köszönőviszonyban sincs egymással. Épp a frigid nők szoktak karrierista munkamániások lenni (van ilyen a rokonságban is) ami szöges ellentéte az ingyenélő fajtának aki csak a lábát tudja széttenni, mert szeret a pasikból megélni hogy dolgoznia soha egy percet se kelljen.

2021. ápr. 14. 12:26
 18/22 anonim ***** válasza:
48%
Oké, akkor a másik fajtáját. :) A karrierista meg húzzon el mosogatni.
2021. ápr. 14. 15:42
 19/22 anonim válasza:
100%
vékony fiukanak ennem a szívet hogy az enyem legyen csak :(:)):)::()))
2021. jún. 25. 11:01
 20/22 anonim válasza:
Én a nőket enném meg azon belül azt ami a meltartójukban van.
2023. máj. 2. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!