Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Meddig létezett embervadászat...

Meddig létezett embervadászat és kannibalizmus elmaradott országokban?

Figyelt kérdés

80as évek vége felé, politikailag beszűntették a kannibalizmust és ezzel együtt az embervadászaot is Pápua-új guineán.

Pár éve még láttam egy műsort, ahol oknyomozó újságíró rejtett kamerával forgatott, ott némelyik törzs beszélt még arról, hogy pár éve is volt elkapták az ellenséges törzsből valót, és megették.

Ez a szokás már megszűnt arrafelé?

Nato vagy Who lépett fel ellene?

Műsorban említette hogy afrika némelyik polgárháborús országában is előfordul ez még, törzsi beidegződések miatt.

Ilyen vadászatokra európai gazdag emberek is elmentek?

Nézni vagy csinálni is?

2021. márc. 25. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Európaiak szerintem nem járhatnak ilyenekre nagyon.

De az biztos hogy még létezik kannibalizmus. Afrikában és Pápuán is, a retettebb eldugottabb törzsek körében.

2021. márc. 25. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen vadászatokra európai gazdag emberek is elmentek?

Nézni vagy csinálni is?"

Elképzelhető.

Mondok egy picit eltérő de hasonlóan abszurd példát. Dánia. 2015-ig Dániában legális tevékenység volt az állatokkal való fajtalankodás. Kimondottan turisztikai érdekességnek számított.

2021. márc. 25. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert nálunk már nincsenek kannibálok, múlt héten ettük meg az utolsót.
2021. márc. 25. 16:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Dániai példára emlékszem, ott direkt turisztikai látványosságot csináltak, mikor az állatkertben 2 zsiráfot, szószerint kivégeztek, majd a látogatók előtt fedaraboltak.

Médiában úgy volt bemutatva, milyen barbárok, nekik meg természetes volt.

2021. márc. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!