Utóbbi egy hétben rengeteget ettem, nassoltam. De tényleg durván hatalmas adagokat. Az evésbe menekültem… létezik, hogy az ember úgy érzi magát 1-1 falásroham után, mintha részeg lenne? Eufória élmény..
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 18:22
2/4 anonim válasza:
Igen létezik zsir,cukor kaja kóma is.
3/4 anonim válasza:
Az imént sütöttem egy jó adag saslikot, és ettem sültkrumplival. Egy felnőtt adag 200 gramm, sikerült megennem 3 adagot 😂
De amúgy nem is vagyok kövér, 180/86
4/4 anonim válasza:
teljesen normális, szerintem mindenkivel megtörténik egyszer-egyszer. evészavarosoknál főként jellemző, ha például előtte sokáig megvonták maguktól az ételt, olyankor a test még inkább úgy reagál mintha valami drogot kapott volna :D viszont ha neked is ilyen jellegű problémáid vannak, vagy egyre többször van ilyen, akkor esetleg érdemes lenne próbálni csökkenteni azt a stresszforrást ami miatt ebbe menekülsz, illetve keresni valami más módját a stressz levezetésének, mert ez hosszú távon nem biztos hogy jó lesz :( kitartás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!