A legtöbb ember miért nem szereti a kocsonyát?
Figyelt kérdés
Pont most kocsonyát eszek és imádom :D de az ismerőseim 90%-a nem szereti. Vajon miért?2020. dec. 28. 22:42
1/12 anonim válasza:
Furának találják az állagát.
Én szeretem :)
2/12 anonim válasza:
Én azért nem mert undorítónak találom az állaga miatt :\
3/12 anonim válasza:
A 2-es válaszolóval értek egyet.
4/12 anonim válasza:
Ma főztünk két fazékkal, 20 adag lett. :D
5/12 anonim válasza:
Hát akkor én nem tartozok a "legtöbb ember" közé! :D
6/12 anonim válasza:
Undorító, büdös, gusztustalan! Mondjuk számomra a halászlé és a töltött káposzta is az... (meg a sima is)
7/12 anonim válasza:
Azert nem szeretik, mert a sertes legocskabb reszeibol keszul (fule-farka) ... zsir, czupak es porcogo az egesz. Ezt a fajtat nem szeretik sokan.
Ellenben ha boros husbol keszul (csulok) es az adagokban is alig van czupakos resz, akkor mar tobben szivesen megeszik.
8/12 anonim válasza:
@7 A legócskább elég véleményes dolog, a fül a sertés egyik legfinomabb része, egy átlag kocsonya tele van olyan dolgokkal, ami keletebbre innen egyértelmű finomságnak számít, főleg Kínában.
9/12 anonim válasza:
Nem szeretem a zselatint. Azt a vizenyős, rezgős, furcsa állagot nem szeretem. Ha már van itthon köröm, inkább ennék egy finom körömpörköltet.
10/12 anonim válasza:
Én pl eleve nem rajongok a sertés húsért (kivéve a sertés szűz), főleg nem azokért a részekért,ami a kocsonyában van. Nem is néz ki jól,de az még csak egy dolog.. régebben szerettem csak a zselé részét,de már azt se enném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!