Van olyan ember, aki nem szereti a krumplit?
Figyelt kérdés
Úgy értem.. a krumpli az egy olyan dolog, amit mindenki szeret, nem?2020. jan. 25. 19:11
1/10 anonim válasza:
Én a rizst nem szeretem, szóval biztos van aki pedig a krumplit nem.
2/10 anonim válasza:
NEM. A fiam barátnöje ezt az egy élelmiszert semmilyen formában nem eszi meg, mert utálja.
De ezen kívül is ismerek sok mindenkit, aki ha muszáj, megeszi, de nem szereti.
5/10 anonim válasza:
Nem hiszem. Megyek is sajtér a bótba, sajtos krumpli lesz ma.
6/10 anonim válasza:
5-ös , ne spórolj a házi recepteddel sajtos krumpli ügyben.
Kíváncsi lennék rá.
7/10 anonim válasza:
Semmi különös, csak pici olajban meg vízben megfőzöm vagy inkább párolom a krumplit, mikor majdnem kész beledarabolom a sajtot, aztán kikapcsolom alatta a gázt, pár perc alatt megolvad annyira a sajt, hogy el lehet keverni a krumplival és egyenletesen eloszlik. Ha épp van tejföl itthon, néha az is kerül bele. Ja, só is mehet bele, de ugyanakkor nem muszáj, mert a sajt eleve sós. Bár igaz, hogy a krumpli állítólag úgy a legjobb, ha már a főzés elején belekerül a só, nemcsak utólag. De én nem vagyok igényes, nekem ez mindegy. Én nem sózom, ha kerül bele sajt.
9/10 anonim válasza:
Én egyáltalán nem eszek, de régen szerettem.
10/10 anonim válasza:
A friss hasábkrumplit szeretem, főtten sehogy, max ha meg van fűszerezve de akkor meg a krumpli csak az állaga miatt van jelen és ìzt nem nagyon ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!