Én nem vagyok se proli se szegény családból származó ember, mégis szeretem a hagymás krumplit, krumpli levest és a burgonyás ételeket. Mi a véleményetek arról hogy egyesek szerint mi emiatt PROLIK vagyunk?
Ha Puzsér határozza meg az identitásod akkor már rég nsgy baj van :D
Bár Kádár azt mondta: Minden legyen az ami,a krumplileves az legyen krumplileves ..szóval lehet innen ered a prolizás de a franc se tudja én még krumpliért megszólni nem hallottam senkit.
De neked problémát jelent, hogy ha valaki "prolinak" titulál? Mert én pont leszarnám a véleményét. Másrészről meg engem nem degradál, ha éppen prolinak gondolnak, meg akár ha az is vagyok - bár sose helyeztem magam társadalmi rétegekbe. Akármennyi is a pénzem, az Ászok sört szeretem és nem pl a Millert, a paprikáskrumplit meg ezerszer többre tartom, mint akármilyen kaviárt vagy épp bélszínt.
Én gondolom rosszul, hogy nem a pénz teszi az embert emberré?
Nem hallgatom Puzsért, ezért róla nem tudok nyilatkozni.
De két dolgot tudok mondani:
- aki ilyen dolgok alapján osztályoz embereket az sznob, nem az általa osztályozott emberrel van a baj, hanem vele.
- érdemes megválogatnod kinek a véleményét fogadod el. Ne adj olyan ember véleményére aki ostoba véleménnyel bír. És főleg ne hagyd hogy az ostobaságával megbántson.
Puzsér sajnos sokszor annyira "nagyívűen" akar fogalmazni, hogy hülyeségeket beszél, hülye hasonlatokat mond.
Számomra már kb. Kasza Tibor, Balázska szintű, annak a rétegnek akar megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!