Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én nem vagyok se proli se...

Én nem vagyok se proli se szegény családból származó ember, mégis szeretem a hagymás krumplit, krumpli levest és a burgonyás ételeket. Mi a véleményetek arról hogy egyesek szerint mi emiatt PROLIK vagyunk?

Figyelt kérdés
Anyukám is tanult ember, apukám is és én is az vagyok. Középréteghez tartoztunk mindig is, de ezeket a magyar ételeket, sőt még a rántott levest is én kifejezetten szeretem. Nagyon bánt viszont az, hogy emiatt egyes emberek ( Például Puzsér Robicska) minket egy kalap alá vesz és prolinak titulál. Mellesleg egyikünk sem párttag, arra szavazunk aki szimpatikus éppen. ennyit erről.
2017. okt. 28. 16:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha Puzsér határozza meg az identitásod akkor már rég nsgy baj van :D

Bár Kádár azt mondta: Minden legyen az ami,a krumplileves az legyen krumplileves ..szóval lehet innen ered a prolizás de a franc se tudja én még krumpliért megszólni nem hallottam senkit.

2017. okt. 28. 16:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

De neked problémát jelent, hogy ha valaki "prolinak" titulál? Mert én pont leszarnám a véleményét. Másrészről meg engem nem degradál, ha éppen prolinak gondolnak, meg akár ha az is vagyok - bár sose helyeztem magam társadalmi rétegekbe. Akármennyi is a pénzem, az Ászok sört szeretem és nem pl a Millert, a paprikáskrumplit meg ezerszer többre tartom, mint akármilyen kaviárt vagy épp bélszínt.

Én gondolom rosszul, hogy nem a pénz teszi az embert emberré?

2017. okt. 28. 16:46
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallgatom Puzsért, ezért róla nem tudok nyilatkozni.

De két dolgot tudok mondani:

- aki ilyen dolgok alapján osztályoz embereket az sznob, nem az általa osztályozott emberrel van a baj, hanem vele.

- érdemes megválogatnod kinek a véleményét fogadod el. Ne adj olyan ember véleményére aki ostoba véleménnyel bír. És főleg ne hagyd hogy az ostobaságával megbántson.

2017. okt. 28. 16:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Puzsér sajnos sokszor annyira "nagyívűen" akar fogalmazni, hogy hülyeségeket beszél, hülye hasonlatokat mond.

Számomra már kb. Kasza Tibor, Balázska szintű, annak a rétegnek akar megfelelni.

2017. okt. 28. 16:55
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
Lehet nem vagy proli, de egy szörnyen buta ember vagy !
2017. okt. 28. 17:35
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
5. a Kérdező nem lehet buta mert kérdez. Csak a buta ember nem kérdez, a többi kérdez és tanul. :)
2017. okt. 28. 17:45
 7/20 anonim ***** válasza:
49%
6: Aki ilyet kérdez azt nem is tudom már minek nevezzem. Ha 5 éves a kérdező akkor elnézem.
2017. okt. 28. 17:49
 8/20 A kérdező kommentje:
kedves 7. válaszoló! magas ívből tojok arra hogy te mit nézel el és mit nem.
2017. okt. 28. 17:52
 9/20 anonim ***** válasza:
61%
Egyél sok kaviárt akkor nem tűnsz PROLINAK !
2017. okt. 28. 17:54
 10/20 anonim ***** válasza:
61%
Meg a bundás kenyeret késsel villával egyed.
2017. okt. 28. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!