Én nem vagyok se proli se szegény családból származó ember, mégis szeretem a hagymás krumplit, krumpli levest és a burgonyás ételeket. Mi a véleményetek arról hogy egyesek szerint mi emiatt PROLIK vagyunk?
Figyelt kérdés
Anyukám is tanult ember, apukám is és én is az vagyok. Középréteghez tartoztunk mindig is, de ezeket a magyar ételeket, sőt még a rántott levest is én kifejezetten szeretem. Nagyon bánt viszont az, hogy emiatt egyes emberek ( Például Puzsér Robicska) minket egy kalap alá vesz és prolinak titulál. Mellesleg egyikünk sem párttag, arra szavazunk aki szimpatikus éppen. ennyit erről.2017. okt. 28. 16:34
11/20 anonim válasza:
Pont az ilyen viselkedéstől leszel proli kérdező, hiába van pénzed, az eszed nem helyettesíti.
12/20 anonim válasza:
Egyet kell értenem azzal, hogy butaság más emberek (főleg idegenek) véleményére alapozni az ízlésünket. Ha te a krumpli levest meg a rántott levest szereted, akkor egyed. Kit érdekel, hogy ki mit mond? A Puszér meg számomra nem mérvadó, csak egy
Felkapott
Agyhalott
Szerencsétlen. (Aki érti, mire célzok, érti, aki nem, nem 😂)
13/20 anonim válasza:
8: helyes a dörgés Kérdező! Pont így kell leszarni mások rosszindulatú, kéretlen véleményét. :))) Sikerült is besértődnie amiért lepattant rólad a hülyesége, ezért dacból írt még pár ostoba választ. :D
14/20 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy én mit eszek, nekem mi esik jól. Ismerősök osztottak meg fotót jó drága étteremről, miket ettek, nos, lehet, hogy különleges és drága, de az adag mérete miatt még egy utcai galamb is megsértődne. Szóval nem mindegy az neked, kinek mi a véleménye azokról az ételekről, amiket te eszel? :-)
15/20 anonim válasza:
Ki nem sz@rja le egy piperkőc média kurta brekegését.
16/20 anonim válasza:
Abból,hogy ki milyen ételt szeret,abszolút nem szűrhető ki,hogy proli e,vagy sem.Friss,jóízű legyen,higiénikus konyhában elkészített,és örömmel egye az ember.
Mellékesen megjegyezném,hogy az iskolai végzettségtől sem függ,hogy ki a proli.
17/20 RamboJudas válasza:
A krumplilevessel egy Kádár mondásra céloz, ami arról szól, hogyan vásárolta fel a kádár rendszer 56 örökségét a lelkekben. A Puzsér ezzel nem proliz, bár az biztos, h a fenti eszmefuttatásodat és azt, h az alapvető ismerethiányt hisztivel, proli agresszivitással pótolod, már biztosan prolizná ő is. Nem az amiatt vagy proli, mert krumplilevest eszel, hanem pl. azért Robicskázol, kulturáltan még egy kérdést sem tudsz feltenni. :)
18/20 anonim válasza:
Szerintem nincs ember a világon, aki ne enne krumplit. Én is szeretem.
19/20 anonim válasza:
Nem vagy proli, te inkább krumpli vagy. Az vagy, amit megeszel.
20/20 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy nem sikerült értelmezned Puzsér krumplileveses prolis hasonlatát. Természetesen nem attól lesz proli valaki, hogy szereti-e a krumplis ételeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!