Csőtészta vagy spagetti? Van olyan ember a bolygón aki a Csőtésztát részesíti előnyben es nem csak véletlenül vette azt spagetti helyett?
2020. jún. 8. 20:58
A kérdező szavazást indított:
Spagetti
Csoteszta
Teljesen mindegy, nem látok nagy különbséget a kettő között
57 szavazat
1/21 anonim válasza:
Nálam receptfüggő. A milánói az csőtészta. Nálam a pasta carbonara is.
A bolognai meg spagetti.
2/21 anonim válasza:
Mi néza porkolthoz is ilyen tesztat eszunk, akkor csotezstat fozunk ki.
3/21 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mihez. Amihez az illik, ahhoz igen. Spagettis ételhez nem.
4/21 anonim válasza:
A mi családunkban a csőtésztát makaróninak, a spagettit spagettinek hívják. Ételfüggő, hogy miből csináljuk, értelemszerűen a milánói makarónit makaróniból, a bolognai spagettit meg spagettiből. De ha csak a másik van itthon, hát annyi baj legyen.
5/21 anonim válasza:
A csőtészta kép alapján a makaróni. Vagyis én még életemben nem hallottam erre a fajta tésztára valakit azt mondani, hogy csőtészta, de persze lehet. Én a spagettit jobban szeretem, bár kajafüggő, a carbonarat van hogy pennével csináljuk.
6/21 anonim válasza:
Spagetti!!! Hányszor vettek rosszat tesómék, ha nem én mentem boltba. Én nem szeretem, mert nagyon fröcsköli a szaftot a lyukacska miatt. Azt hittem én vagyok egyedül, aki sajnálkozik, ha véletlenül az van hozva. Persze nem utálom megenni, de olyan furán néz ki megfőzve, olyan undi lyukas giliszta
7/21 anonim válasza:
Vadashoz és milánóihoz csak a makaróni jöhet szóba, sokkal jobban szeretjük. 😊
8/21 anonim válasza:
Nekem mindegy, imádom mind a kettőt. Amúgy ma spagettibol készült a mákos tészta, mert nem találtam meteltet a szekrényben.. A család nagyot nézett, de megettek mindet 😊
9/21 anonim válasza:
Soha nem veszunk makaroni tesztat, csak spagettit. A makaroni ilyen menzas remalom. (Nem csak a teszta maga, hanem az egesz milanoi makaroni koncepcio.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!