Ha öt napra összesen két almátok, három tojásotok és egy félliteres joghurtotok lenne, hogy oldanátok meg az étkezést?
Figyelt kérdés
Pár válasz után leírom, miért tettem fel ezt a kérdsét. Nem vagyok troll, komolyan kérdezem.2020. júl. 19. 16:16
1/56 anonim válasza:
Pénz is van mellette amiből lehet még alapanyagot vásárolni?
3/56 A kérdező kommentje:
Nincs pénz, sem pénz a telefonon.
2020. júl. 19. 16:24
4/56 anonim válasza:
Sütnék belőle egy adag palacsintát. Vannak ezek a 2 hozzávalós pancake receptek, arra gondolok. Bár egy kis liszt nem ártana hozzá.
5/56 anonim válasza:
Én csak az 1. 3. és 5. napon ennék. a 2. és 4-en inkább éheznék.
Az almát mindig valami után érdemes megenni, meg úgy általában a gyümölcsöket, hogy a zsírban oldódó vitaminok rendesen fel tudjanak szívódni. Tehát én az 1 darab tojás, és negyed liter joghurt után enném meg.
6/56 anonim válasza:
Sehogy.
Csak ebből nem lehet megoldani öt napra az étkezést.
Lehet enni egy nap 2 almát, a másodikon 3 tojást, a harmadikon a joghurtot, de akkor még mindig van 2 nap és lehet elszédülni az éhségtől.
8/56 anonim válasza:
Mivel ez egy napra is szűkös, amíg eszem a rántottámat első reggel, küldenék messengeren üzenetet a nagyinak, hogy átmennék hozzá a hétre. (Mivel telefonálni nem tudok, ha jól értettem. )
9/56 A kérdező kommentje:
Messengert sem tudsz használni.
2020. júl. 19. 16:29
10/56 anonim válasza:
Akkor átsétálok a nagyihoz. Vagy kölcsönkérek a szomszédtól. Vagy megsétáltatom a kutyáját 1000 Ft-ért. Vagy megeszem a kutyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!