Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkoholista vagyok. Elvonási...

Alkoholista vagyok. Elvonási tünetek csökkentése?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most is bevagyok ba...szva...napi fél liter pálinka, 2 liter bor és 8 sör megy le. Egyszer kipróbátam, hogy nem iszok, felment a vérnyomásom, remegtem, izzadtam, de ami a legfélelmetesebb volt, hogy nem kaptam levegőt....kapkodni kellett a levegőért szinte már hangosan nyögtem. Ez a zihálás is vele jár? Köszi előre is.

30/F

2023. jún. 14. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
100%
idegi
2023. júl. 10. 12:31
 72/73 anonim ***** válasza:
81%
sikerult leallni?
2023. júl. 27. 11:59
 73/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem két baszott gerezdnyi fokhagyma leosztva jó esetben úgy, hogy egy baszott gerezdet beversz vedeléshez, szarrá törve vagy reszelve, másik felét reggel. Fokiból sose elég, ha tolod a piát. Zsírral, hússal, bármivel, egy jó gerezdnél bármikor több bemehet, ha rájössz, hogy nem most állsz le az ivással. Csomó jó csapvíz is kéne, meg nyilván fehérjedús zabálás teljes elveszettségben.

Mindez maximum fesztivál gyakorisággal, különben gond van. Keresned kell a megoldást. Nem nagy tudomány.

2023. júl. 27. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!