Sziasztok. Most is bevagyok ba...szva...napi fél liter pálinka, 2 liter bor és 8 sör megy le. Egyszer kipróbátam, hogy nem iszok, felment a vérnyomásom, remegtem, izzadtam, de ami a legfélelmetesebb volt, hogy nem kaptam levegőt....kapkodni kellett a levegőért szinte már hangosan nyögtem. Ez a zihálás is vele jár? Köszi előre is.
Igen a sulyos alkoholizmus utan ha leall az ember abba neha bele is orul szal ha a fosasodba hanyasodba fetrengsz a foldon es szit izzadod a panikbetegseggel osszekotott orjongest akkor tudja rola h mind ez elvonasi tunet.
A mennyisegedhencegesbek tunik am ha csak nem vagy 200 kilos
2023. jún. 15. 09:12
22/73 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Látom mindenkinek a mennyiséggel van baja. Pedig így van. Nem vagyok 200 kg. 183 magas, 90 kg.
2023. jún. 15. 09:14
23/73 anonim válasza:
22
Oké.Legyen annyi a napi fogyasztásod amit írtál. Te tudod...Akkor viszont ha így folytatod; könnyen lehet,hogy nem éled meg a negyvenet.
2023. jún. 15. 09:52
24/73 anonim válasza:
#22: Amit írtam is, irány az elvonó, ahogy írtad is, hogy mész. Addig ne próbálj leállni. Úgyse sikerül.
2023. jún. 15. 09:57
25/73 anonim válasza:
Haver, amit te leírtál az majd' 10 ezreléknyi alkohol. Kvázi az életveszélyes dózis duplája. És te ezt minden nap betermeled - állítólag. AHA. Már rég a föld alatt lennél.
2023. jún. 15. 10:03
26/73 anonim válasza:
Hallottam egy formáról aki közel ennyit ivott végstádiumú alkoholistaként. Ekkor már évek óta élő roncs volt, 51 évesen be is adta a kulcsot. A kérdező vagy nagy mesemondó vagy tenyleg ugy bírja, ahogy a többség nem...
2023. jún. 15. 10:20
27/73 anonim válasza:
Gondolom azok, akik nem hiszik el a mennyiséget, nem éltek még egy háztartásban masszív alkoholistával. Csak azt nem értem, miért kell még azután is kételkedni meg hűledezni, hogy már többen is igazolták itt, hogy egy alkoholista meg tud inni ennyit egy nap.
2023. jún. 15. 12:21
28/73 anonim válasza:
27-es igazad van!
Én egy nap 1,5-2 liter pálinkát iszok meg 5 liter borral plusz legalább 8-9 liter sör.
2023. jún. 15. 12:51
29/73 anonim válasza:
#28 Nyilván megcáfolsz azzal, ha szándékosan túlzol és hülyeséget beszélsz.
2023. jún. 15. 13:14
30/73 anonim válasza:
én "csak" 2 liter bort iszom és max 2 sört vagy felest egy ivós estén, igaz nem napi szinten, de így is szépen építi a toleranciát a szemét mert 8-10 éve még ennek a fele elég volt hasonló hatáshoz. esetedben hirtelen abbahagyni semmiképp sem szabad kérdező mert szó szerint életveszélyes lehet orvosi felügyelet nélkül, azért vannak az elvonók hogy a csúnya fizikai elvonós részt letudd orvosi felügyelet alatt (mindenféle szörnyű tünettel igen)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!