Alkoholista vagyok. Elvonási tünetek csökkentése?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most is bevagyok ba...szva...napi fél liter pálinka, 2 liter bor és 8 sör megy le. Egyszer kipróbátam, hogy nem iszok, felment a vérnyomásom, remegtem, izzadtam, de ami a legfélelmetesebb volt, hogy nem kaptam levegőt....kapkodni kellett a levegőért szinte már hangosan nyögtem. Ez a zihálás is vele jár? Köszi előre is.
30/F
2023. jún. 14. 23:35
31/73 mindentudó99 válasza:
Szomszédom reggeltől estig megbír inni másfél liter 50 fokos pálinkát. Persze nem minden nap de ha lenne rá pénze meginná minden nap míg fel nem fordul. Persze olyankor azt se tudja hol van. Volt hogy 3 napig itta ezt a mennyiséget. Aztan mikor elfogyott a pénze masfel napig fel se tudott kelni úgy remegett. Van ismerősöm aki meló után 5 től estig betol fél liter házit minden nap. Reggel meló este ugyan ez. A párjával együtt. Persze amíg van rá lóvé. Azért napi 3-4 ezer csak pákeszre elég sok
32/73 anonim válasza:
mennyiségeken ne lepődjetek meg, "Orvosok adatai szerint Ady függőségének korai stádiumában napi fél gramm Veronált (altatószert) szedett és 50-60 szál cigarettát szívott el. Később az adag csak emelkedett, és hozzá jött az alkohol is. A végső stádiumban napi 120-140 szál cigarettát szívott el, 4-5 liter bort és egy üveg konyakot ivott meg, néha az eszméletlenségig"
33/73 anonim válasza:
Kérdező, ez rengeteg, főleg így 30 évesen. Mióta tart ez nálad?
34/73 anonim válasza:
Nem hihetetlen ez az adag. Egy masszív alkoholistától nem. De 30 évesen hogyan?
Meg hogy? Nem dolgozik a kérdező? Hogy ihat reggeltől estig?
35/73 anonim válasza:
34
Hát ez az.Meg ha harmincévesen eljutott oda ,hogy ennyit igényel a szervezete naponta,akkor valószínűleg már jó ideje alkoholista.Talán már kamaszkora óta.
36/73 A kérdező kommentje:
Minden az egyetemi bulikkal kezdődött 20 évesen.
2023. jún. 16. 11:28
37/73 anonim válasza:
És hogy fér bele ennyi szeszkó a napi rutinodba?
38/73 A kérdező kommentje:
6-ra megyek melózni délután 3-ig... munka után irány a bolt és otthon...
2023. jún. 16. 12:21
40/73 anonim válasza:
Kicsit tényleg sántít a sztori. Aki ennyit vedel, az reggeltől estig vedel. Legalábbis én még nem láttam olyat, hogy valaki rendes ember módjára letudja a melót józanul, utána hazamegy és 6-7 óra alatt betermel két alkesznyi adagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!