Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkoholista vagyok. Elvonási...

Alkoholista vagyok. Elvonási tünetek csökkentése?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most is bevagyok ba...szva...napi fél liter pálinka, 2 liter bor és 8 sör megy le. Egyszer kipróbátam, hogy nem iszok, felment a vérnyomásom, remegtem, izzadtam, de ami a legfélelmetesebb volt, hogy nem kaptam levegőt....kapkodni kellett a levegőért szinte már hangosan nyögtem. Ez a zihálás is vele jár? Köszi előre is.

30/F

2023. jún. 14. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Tart igen, de 3 napja nem ittam...addiktológián írtak fel rá Rivotrilt és Tegretolt. Ezek segítenek egy kicsit.
2023. jún. 27. 12:46
 52/73 anonim ***** válasza:
100%

Na az ugy rendben.

Es be is fekudtel vagy onerobol csinalod?

2023. jún. 27. 13:14
 53/73 A kérdező kommentje:
Magamtól, végül nem akartam befeküdni. Így gyógyszeres kezeléssel nem vészes itthon sem.
2023. jún. 27. 14:53
 54/73 anonim ***** válasza:
100%

Az kemeny.

Sogorom napi adagja 10-15 feles. Ket hetig volt korhazban, hogy leszedjek a piarol.

Tegnap hoztuk haza es meg mindig fosul van.

sok sikert

2023. jún. 27. 15:50
 55/73 anonim ***** válasza:
24%
“nem vészes”? :O Nem olvasom el az összes választ de most vagy a napi fogyasztással vetítesz vagy mással. Bárcsak így működne a dolog, hogy valaki ilyen komoly alkoholizmust lekezel otthon rivóval, mert hogy az amúgy "nem vészes”.
2023. jún. 27. 20:00
 56/73 A kérdező kommentje:
Na kezdődik újra :D Most már nem a mennyiséggel vannak bajok, hanem a gyógyszerekkel :D Édes jó istenem. Nem győzöm hangsúlyozni ahány ember annyi szervezet, különböző tolerancia szint és akaraterő. Értsék már meg az ide mi a fa...szért kommentáló laikusok, hogy nem mindenki egyforma szervezetileg. Más meghal 40 évesen a piától, másnak ugyanattól a mennyiségtől még 70 évesen sincs baja, max magában beszél és csont soványra fogyott le.
2023. jún. 27. 20:08
 57/73 anonim ***** válasza:
100%
#55 Önben egyébként Magyarország melyik addiktológus doktorát köszönthetjük? :)
2023. jún. 27. 20:15
 58/73 anonim ***** válasza:
100%

#56 Sz.rd le, ez a Dunning-Krueger-effect. Semmit nem tud a témáról, ezért sík hülyeként, 0 tudással, 0 tapasztalattal idejön osztani az észt, hogy majd ő tudja! :D Ez sajnos így működik náluk. Minél kevesebbet tudnak, annál okosabbnak hiszik magukat.

[link]

2023. jún. 27. 20:29
 59/73 A kérdező kommentje:
Csak tényleg bosszantó, hogy sok kommentelő nem találkozott még soha a két végletes alkesszal??? Pedig vannak páran az utcán. Az egyik 40 éves felpuffadt paprikapiros arccal, vizenyős szemekkel full megőszülve. Az már egy végstádiumos fiatal ember sajnos. A másik a csont sovány magában beszélő 70 éves emberke a pályaudvaron aki olyan mint a gyom, szinte kiirthatatlan.
2023. jún. 27. 20:33
 60/73 A kérdező kommentje:
Valakit jobban megvisel, van akit kevésbé erre akartam utalni na kifelejtettem.
2023. jún. 27. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!